«Έσβησε» ο Παύλος Μυροφορίδης

Με μια δυσάρεστη είδηση και για την οικογένεια της Αναγέννησης, αλλά και το Ελληνικό ποδόσφαιρο, ξημέρωσε η 2η μέρα του Μαϊου.

Ο Παύλος Μυροφορίδης μετά από γενναία μάχη που έδινε τον τελευταίο χρόνο με τον καρκίνο, “έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 43 ετών σκορπίζοντας τη θλίψη και την οδύνη συζυγό του στα παιδιά του, στους δικούς του ανθρώπους, αλλά και τους πολλούς φίλους που έκανε εργαζόμενος στη θέση του τεχνικού διευθυντή του σε διάφορες ομάδες.

Τελευταίος σταθμός του Παύλου, όπως είναι γνωστό, ήταν η Αναγέννηση από την οποία αποχώρησε μόλις έμαθε για το σοβαρό πρόβλημα της υγείας του.

Ευχάριστος κι ωραίος άνθρωπος, αισιόδοξος, περήφανος με  πολλές γνώσεις και παθολογική αγάπη για το ποδόσφαιρο.

Δεν λύγισε ούτε όταν έμαθε πως προσβλήθηκε από επιθετικό καρκίνo,  πάλεψε με θάρρος και δεν έχασε ούτε στιγμή το κουράγιο του.

Ο “ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ” εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

H ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Ανακοίνωση εξέδωσε η Αναγένηση για τον χαμό του Παύλου Μυροφορίδη.

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας εκφράζει τη θλίψη της για το χαμό του Παύλου Μυροφορίδη.
Ο Παύλος υπήρξε τεχνικός διευθυντής της ομάδας μας την περασμένη αγωνιστική περίοδο, όντας ιδιαίτερα αγαπητός στην πόλη της Καρδίτσας.
Σύσσωμη η οικογένεια της Αναγέννησης απευθύνει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του».

Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ

Δήλωση έκανε και ο προπονητής της Αναγέννησης Περικλής Αμανατίδης που διατηρούσε φιλική σχέση με τον Παύλο Μυροφορίδη.

Αναλυτικα τόνισε:

«Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παύλου. Οταν φεύγει ένας τόσο νέος άνθρωπος, είναι καλό να θυμόμαστε όσα εκείνος αντιπροσώπευε για να κρατήσουμε τη μνήμη του ζωντανή. Τη ντομπροσύνη του, την αγάπη για την οικογένειά του και το ποδόσφαιρο. Καλό ταξίδι φίλε Παύλο…»