Έτρεξε, έκοψε, πάσαρε και... «όργωσε» όλο το γήπεδο

Δεν υπάρχει παίκτης που να υστέρησε από την προχθεσινή Αναγέννηση ιδιαίτερα στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο στον αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης Β.

Αν εξαιρέσουμε τον Μπαλωμένο που δεν είχε πίεση αλλά κι αυτός συνέβαλε ώστε το παιχνίδι να γίνει άμεσο και γρήγορο κι έδινε σιγουριά όσες φορές (ελάχιστες) πήγε στην περιοχή του η μπάλα, όλοι οι υπόλοιποι που έπαιξαν στο πρώτο ημίχρονο ήταν με μία λέξη ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ!

Η άμυνα με Γκόλια, Μπούση και Στίκα άψογη και με πρωτοβουλίες, οι πλάγιοι Πεταυράκης και Κάσσος πλαγιοκόπησαν ούκ ολίγες φορές την αντίπαλη άμυνα, ενώ από τη μέση και μπροστά οι “κιτρινόμαυροι” πήραν “αμπάριζα” τους παίκτες του Αστέρα!

Ο Μουστακόπουλος σέρβιρε και ήταν “κίνδυνος θάνατος” και στα στημένα, ο Νοικοκυράκης πίεζε και συμμετείχε στην παραγωγή, ο Πολέτο άνοιγε δρόμους και με άψογο χειρισμό της μπάλας και διασκελισμό δεν μπορούσαν να τον σταματήσουν και ο Καμπετσής ταλαιπωρούσε την άμυνα και ήταν ο “εκτελεστής” που δεν χαρίστηκε όταν βρήκε την ευκαιρία φθάνοντας σε ένα πανέμορφο γκολ.

Ιδιαίτερη μνεία όμως θα κάνουμε στον Θανάση Λεωνιδόπουλο που ήταν πανταχού “παρών”! Έτρεξε ακατάπαυστα σ’ όλο το ενηντάλεπτο, έκοψε, πάσαρε, κάλυψε και… “όργωσε” όλο το γήπεδο βγάζοντας απαράμιλλο πάθος και συμβάλλοντας τα μέγιστα στην κυριαρχική εικόνα που είχε η Αναγέννηση στο παιχνίδι.

Μακράν, λοιπόν, η καλύτερη εμφάνιση της ομάδας από την έναρξη του πρωταθλήματος ήταν η προχθεσινή κι ελπίζουμε ν’ ακολουθήσουν κι άλλες…

Θ.Κ.

Στη ΦΩΤΟ ο Θανάσης Λεωνιδόπουλος από το ματς της Κυριακής.  Το μόνο που δεν έκανε ήταν να… “δαγκώσει” τη μπάλα που την κυνήγησε σε όλα τα πλάτη και μήκη του γηπεδου!