Εξέθεσαν τα προβλήματά τους οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (φωτό+βίντεο)

Τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η μαθητική κοινότητα στο Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας εξέθεσαν εκπρόσωποι των μαθητών και του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων (με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Μιχάλη Σιώκο) στο Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Κωνσταντίνο Ζαχαρή, στο πλαίσιο της πανελλαδικής κινητοποίησης που πραγματοποιείται σε όλες τις πόλεις όπου λειτουργούν καλλιτεχνικά και μουσικά σχολεία.

Πιο αναλυτικά, επισκέφθηκαν τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Καρδίτσας, και εστίασαν σε μία σειρά σοβαρών ζητημάτων, όπως η απουσία πιστοποίησης του επιπέδου των σπουδών τους, η υποβάθμιση των κτιριακών υποδομών και η έλλειψη καθηγητών στις σχολικές κοινότητες.

Από την πλευρά του, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Κωνσταντίνος Ζαχαρής, δήλωσε στο «Νέο Αγώνα» ότι πραγματοποιήθηκε συζήτηση με την αντιπροσωπεία μαθητών και του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, όπου αναφέρθηκαν τα αιτήματα. Όπως τόνισε ο κ. Ζαχαρής, τα αιτήματα θα ληφθούν υπόψη, και αφού εξεταστούν θα γίνει προσπάθεια για να ικανοποιηθούν.

Αναλυτικότερα στην έντυπη έκδοση του Νέου Αγώνα