Για το γόητρο η ΑΣΑ αύριο με την ΑΕΛ...

Στις 11 Μαρτίου και στην προτελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου η Αναγέννηση αντιμετώπιζε την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ.

Έχοντας απέναντί της πέρα από τη δυναμική της αντιπάλου της και μια δυσμενέστατη παράδοση που κρατούσε από… πάντα! Όσες φορές έπαιξαν οι “κιτρινόμαυροι” στο εν λόγω γήπεδο, από τότε που ήταν “ξερό” τη δεκαετία του ‘70, δεν είχαν γευτεί τη χαρά της νίκης. Μετρούσαν μόνο ήττες και ισοπαλίες!

Πέρα, δηλαδή, από το βαθμολογικό όφελος (τα πράγματα σ’ ο,τι αφορά την πρωτιά έμοιαζαν ακόμη… αναστρέψιμα), ήταν και το στοιχείο του γοήτρου ένα κίνητρο.

Μ’ ένα γκολ του Βαλάντη Κοζορώνη από το σημείο του πέναλτι η ομάδα της Καρδίτσας πήρε προβάδισμα και το κράτησε με χαρακτηριστική άνεση αφού η αντίπαλός της δεν έβγαλε ούτε μία καθαρή ευκαιρία σ’ όλο το ενενηντάλεπτο.

“Ξόρκισε” δηλαδή την “κατάρα” του Αλκαζάρ, σημείωσε την πρώτη εκτός έδρας νίκη στην ιστορία και έσπασε μία ακόμη άσχημη παράδοση όπως και στον αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής στη Ρόδο με τον Διαγόρα.

Αύριο το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας οι δύο ομάδες συναντώνται ξανά στο προτελευταίο παιχνίδι της σεζόν και το τελευταίο εντός έδρας.
Το πρεστίζ είναι το μοναδικό κίνητρο πλέον αφού βαθμολογικά δεν υπάρχει πλέον κάτι να διεκδικήσουν.

Είναι όμως το στοιχείο αυτό ικανό να καταστήσει άκρως ενδιαφέρουσα την αναμέτρηση με την Αναγέννηση να θέλει να κλείσει τους αγώνες στο σπίτι της με μια καλή εμφάνιση και νίκη για να ικανοποιήσει τον κόσμο της.

Ουσιαστικά αποχαιρετά το κοινό της για φέτος και δίνει ραντεβού για μια νέα σεζόν, που θέλουμε να πιστεύουμε όλοι ότι θα είναι ακόμη καλύτερη απ’ αυτές που προηγήθηκαν.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί σήμερα με την τελευταία χαλαρή προπόνηση και οι παίκτες περιμένουν με ανυπομονησία το παιχνίδι καθώς και γι’ αυτούς είναι ιδιαίτερο.

Σ’ ο,τι αφορά τον κόσμο, αναμένεται να δώσει βροντερό παρών στις εξέδρες…