Γιατρός και απινιδωτές σε όλα τα γήπεδα εδώ και τώρα με ευθύνη των Δήμων και της ΕΠΣΚ!

Πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συγκέντρωση των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών του Νομού μας στο Εργατικό Κέντρο

 Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Καρδίτσας η δεύτερη συγκέντρωση των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών του Νομού μας, που αυτή τη φορά ήταν πιο μαζική σε σχέση με την πρώτη.

Οι πρωταγωνιστές των γηπέδων, παίρνουν πλέον για τα καλά την κατάσταση στα χέρια τους και πέρα από τη δημιουργία συνδέσμου, θα προβούν σε μια σειρά από δράσεις για να βελτιωθούν συνολικά κι όχι αποσπασματικά οι συνθήκες άθλησης σε όλα τα γήπεδα.

Στη συζήτηση ακούστηκαν πολλά, ενδιαφέροντα και εύστοχα.
Αρχικά έκανε την εισήγηση ο Αλέξανδρος Γιαννακόπουλος που μαζί με τους ποδοσφαιριστές Θωμά Μπαντή και Δήμο Τζέκο ήταν στο πάνελ που διήθυναν τη διαδικασία.

Το παρών έδωσαν και εκπρόσωποι του Καραϊσκάκη Μαυρομματίου, ο Σάκης Παλάντζας και ο Βαγγέλης Ζουμπουρλής που μετέφεραν την τραγική εμπειρία που έζησαν με τον χαμό του Ηλία Μπρέλλα.

Συγκινητική ήταν και η τοποθέτηση του προέδρου του ερασιτέχνη ΑΣ Καρδίτσας Χρήστου Δεληγιάννη που έδωσε το παρών και μίλησε για την προσωπική του περιπέτεια όταν είχε υποστεί έμφραγμα του μυοκαρδίου τον καιρό που έπαιζε μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο.

Υπερτόνισε την ανάγκη να προσέχει ο κάθε αθλητής τον εαυτό του, πρότεινε η πρωτοβουλία των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών ν’ απλώσει πιο πολύ και να ενσωματωθούν και αθλητές άλλων αθλημάτων και όπως όλοι όσοι τοποθετήθηκαν, υπογράμμισε ότι πρέπει συντονισμένα και δυναμικά να διεκδικηθούν καλύτερες συνθήκες στους χώρους άθλησης.

ΑΠΙΝΙΔΩΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
Ολοι όσοι πήραν το λόγο (τοποθετήθηκαν οι Βασίλης Κωστόπουλος, Χρυσούλα Κατσιαβριά, Σωτήρης Παπαγεωργίου, Νίκος Τέγος, Κώστας Ξυλωμένος, Βαγγέλης Φαλιάγκας, Παναγιώτης Ευθυμίου, Γιώργος Μπιτέλης, Θωμάς Μυριώτης, Kώστας Βαγγελάκος και αρκετοί άλλοι που έδωσαν το παρών) στάθηκαν στην πρώτη και άμεση στην απαίτηση που πρέπει να είναι καθολική:

Γιατρός και απινιδωτής σε κάθε αγώνα οποιουδήποτε πρωταθλήματος με ευθύνη των Δήμων και των ΕΠΣ.

Να προταθεί, επίσης και σε όσους ποδοσφαιριστές δεν έδωσαν το παρών αποχή από κάθε αγωνιστική δράση εφόσον δεν λυθεί ΣΥΝΟΛΙΚΑ  (δηλαδή σε κάθε γήπεδο) κι όχι αποσπασματικά το θέμα.

Σχολιάστηκε η απουσία εκπροσώπου της ΕΠΣΚ κα των Δήμων.

Ακόμη πιο αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση του “ΝΕΟΥ ΑΓΩΝΑ” της Παρασκευής.