Η ασύλληπτη επιτυχία της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου και το αθλητικό έπος να κατακτήσει δύο χρυσά μετάλλια μέσα σε λίγες ημέρες, αποτέλεσαν έμπνευση για πολλούς!

Πέρα από τον καθολικό θαυμασμό που εκφράστηκε ποικιλοτρόπως από τον απλό κόσμο, η πορεία της συμπολίτισσας αθλήτριας αποτελεί και πρότυπο και δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητο κανέναν…

Δεν ήταν, δηλαδή, μόνο η αθλητική επιτυχία, αλλά το γεγονός ότι για να φθάσει σ’ αυτή, ξεπέρασε απίστευτες δυσκολίες, δίχως ν’ αλλάξει καθόλου την καθημερινότητά της. Παραμένοντας προσγειωμένη, απόλυτα ανθρώπινη και επιδεικνύοντας σπουδαία χαρακτηριστικά μιας συγκροτημένης προσωπικότητας.

Ο καλλιτέχνης των γκράφιτι στη Θεσσαλονίκη που είχε κάνει και το ωραίο έργο του Ντιέγκο Μαραντόνα, εμπνεύστηκε από την Αντιγόνη και της χάρισε μία πολύ όμορφη γωνιά στο magic park!

Απεικονίζει την στιγμή που πανηγυρίζει αυθόρμητα με την ελληνική σημαία αμέσως μετά την κατάκτηση του πρώτου χρυσού μεταλλίου στο Μόναχο στα 20 χιλιόμετρα! Ακολούθησε ένας ολοκληρωτικός θρίαμβος τις επόμενες ημέρες με την κατάκτηση και του δεύτερου χρυσού στα 35 χιλιόμετρα!

Ανάμεσα στους επίσης σπουδαίους Λευτέρη Πετρούνια και  Ελίνα Τζένγκο!

Θ.Κ.

Ιδού και η ανάρτηση στο instagram