«Γκραν γκινιόλ» πλέον η υπόθεση παραμονή στη super league 2!

Η Αναγέννηση έχασε μία τεράστια ευκαιρία να πάρει σημαντικό προβάδισμα στην υπόθεση παραμονή και κράτησε “ζωντανή” την Κοζάνη αλλά και τον Καμπανιακό!

Το γκολ του Κονίλιο (στη ΦΩΤΟ οι πανηγυρισμοί μπροστά από τη θύρα των οργανωμένων), δεν συνοδεύτηκε από ένα ακόμη ώστε να “σφραγιστεί” η υπόθεση νίκη, η Κοζάνη έμεινε μέσα στη διεκδίκηση του αγώνα και κατάφερε να ισοφαρίσει στην τελευταία επίθεσή της!

Για μία ακόμη φορά φέτος (η τέταρτη συνολικά!) οι “κιτρινόμαυροι” δεν μπορούν να λυγίσουν την ομάδα του Αγγελου Δικόζη, ενώ είναι καλύτεροι σε όλα τα παιχνίδια!!! Καλύτεροι αλλά όχι αποτελεσματικοί!

Την ίδια ώρα που στο Δημοτικό Στάδιο “έπεφταν κορμιά” για το αποτέλεσμα, ο Καμπανιακός έχανε στη Νέα Ευκαρπία από τον ΠΑΟΚ “Β” με 1-0, ενώ ο Ηρακλής υποδέχεται τη Δευτέρα τον Αιολικό και η λογική λέει ότι θα κερδίσει.

Πλέον, όπως παρατηρούμε στη βαθμολογία, η επιβίωση στην κατηγορία έχει γίνει “γκραν γκινιόλ”!

ΠΑΟΚ “Β” 27

Ηρακλής 24

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 20

Κοζάνη 19

Καμπανιακός 19

Αιολικός 15

Απομένουν τέσσερις αγωνιστικές και είναι πολύ πιθανό μέχρι και την τελευταία η αγωνία να χτυπήσει κόκκινο.

Άλλη επιλογή η Αναγέννηση δεν έχει από το να πάει να κερδίσει μέσα στη Χαλάστρα τον Καμπανιακό και να διατηρήσει τη θέση της πάνω από τη γραμμή.

Όσο κι αν είναι πικρό το σενάριο με το οποίο γράφτηκε στο φινάλε ο αγώνας με την Κοζάνη, οι “κιτρινόμαυροι” οφείλουν να αφοσιωθούν στη συνέχεια.

Θα μπορούσαν να είχαν πάρει σημαντικό προβάδισμα με τη νίκη που είχαν “αγκαλιά”, αλλά με τα “αν” δεν γίνεται τίποτα ούτε στο ποδόσφαιρο ούτε στη ζωή.

Η μάχη συνεχίζεται…