Στην Αναγέννηση αυτό το διάστημα επικρατεί ηρεμία καθώς ολοκληρώθηκε μια ιδιαίτερα επίπονη σεζόν που είχε πολλή ένταση, άπειρα συναισθήματα και μια πολύ καλή πορεία στην επανεμφάνιση της ομάδας στη δεύτερη εθνική κατηγορία.

Ο κόσμος επέστρεψε μαζικά παρά τα περιοριστικά μέτρα και τα προβλήματα που υπήρξαν με την πανδημία του κορωνοϊού που συνέχισε να είναι μέρος της καθημερινότητάς μας και οι προσδοκίες του ανέβηκαν για πρώτη φορά ύστερα από δεκαετίες, τόσο ψηλά.

Δικαιολογημένα γιατί οι “κιτρινόμαυροι” από το περασμένο καλοκαίρι προχώρησαν σε εντυπωσιακές κινήσεις τόσο στην οργάνωση και την ίδρυση της νέας ΠΑΕ, όσο βεβαίως και στην θεαματική αναβάθμιση της ποιότητας του αγωνιστικού.

Οι μεταγραφές και μόνο που πραγματοποιήθηκαν μετά την εμφατική άνοδο από τη Γ’ Εθνική, έδωσαν τον τίτλο της “πρωταθλήτριας του καλοκαιριού” και φυσικά έβαλαν την ομάδα στο γκρουπ των πρωταγωνιστών!

Διεκδίκησε την κατάκτηση της πρώτης θέσης για μεγάλο διάστημα του μαραθωνίου που σημαδεύτηκε βέβαια από χίλιες δύο στρεβλώσεις. Η φαρσοκωμωδία και μόνο με τις αναβολές του αγώνα στην Καβάλα όπου η αποστολή ταξίδεψε συνολικά τρεις φορές (!!!) στοίχησε την αναρρίχηση στην κορυφή τον Ιανουάριο, ενώ στη συνέχεια οι αλλεπάλληλες αναβολές λόγω κορωνοϊου και το διάστημα αγωνιστικής απραξίας ενός μήνα, αλλοίωσαν την εικόνα της.

Μαζί και ο… καταιγιστικός ρυθμός παιχνιδιών που ακολούθησε (21 συνολικά από Τετάρτη σε Κυριακή!) λόγω της απαράδεκτης καθυστερημένης έναρξης του πρωταθλήματος που αντί για το Σεπτέμβριο ξεκίνησε το Νοέμβριο!!!

ΠΙΟ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΗ
Ολα τα παραπάνω, είναι βέβαια ένας καλός μπούσουλας για τους ανθρώπους της Αναγέννησης, ώστε να προετοιμαστούν με κατάλληλες και μελετημένες κινήσεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Να είναι δηλαδή υποψιασμένοι για όσα μπορεί να συμβούν και στο νέο πρωτάθλημα, να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο το αγωνιστικό που έκανε μια εξαιρετική διαδρομή και βεβαίως να κάνουν ο,τι απαιτείται για να προστατευτεί η ομάδα από εξωγενείς παράγοντες που έπαιξαν και φέτος καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της διοργάνωσης και στις επιδόσεις της κάθε ομάδας.

Το τελευταίο άλλωστε μπορούμε να πούμε – με βάση τα όσα είδαν τα μάτια μας – ότι έκανε και την διαφορά με τη Βέροια να κερδίζει τη μάχη της πρωτιάς έχοντας… “ούριο άνεμο” από την αρχή μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ…
Σε κάθε περίπτωση το διάστημα που διανύει η Αναγέννηση από την ώρα της ανάληψης των ηνίων της από τη διοίκηση Παπαδημητρίου είναι αναμφίβολα εξαιρετικό σε σχέση με τα όσα έζησε ο ιστορικός σύλλογος ιδιαίτερα από το 2018 που υποβιβάστηκε από τη δεύτερη εθνική για να κατρακυλήσει μέχρι το τοπικό αποσυρόμενος και απο τη Γ’ Εθνική μεσούσης της επόμενης σεζόν.

Μιλάμε πέραν όλων των άλλων και για τη μεγάλη ευκαιρία να καθιερωθεί σε υψηλό επίπεδο και να επιδιώξει το άλμα που το ψάχνει από την αρχή της διαδρομής της μέσα στο χρόνο.
Φυσικά τίποτα δεν είναι εύκολο, τίποτα δεν είναι αυτονόητο και η πιο βασική προϋπόθεση για να κατορθώσει η λαοφιλής ομάδα του Νομού μας να συνεχίσει αυτή την ανοδική πορεία είναι να τύχει της θερμής συμπαράστασης από τον κόσμο της περιοχής, αλλά και από τους φορείς.
Η πρόοδός της είναι υπόθεση όλης της Καρδίτσας κι αυτό δεν είναι ένα σύνθημα κλισέ, αλλά περιγράφει την πραγματική διάσταση του ζητήματος. Αν ο κόσμος συνεχίσει να περιβάλλει με τη γνωστή του θέρμη την ομάδα, θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στην προσπάθεια της διοίκησης και φυσικά του αγωνιστικού τμήματος.

Η ευκαιρία είναι μπροστά μας και στο χέρι μας είναι αν την αξιποιήσουμε…

Θ.Κ.