Δημοσιεύτηκε πριν από λίγες ώρες η επιστολή της Ολυμπιακής Επιτροπής Προετοιμασίας της ΕΟΑ που διαψεύδει διάφορα δημοσιεύματα σχετικά με τον αποκλεισμό της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη από τις Ολυμπιακές Υποτροφίες πριν από τους αγώνες του Τόκιο.

Οι κύριοι της ΕΟΑ αναφέρουν ότι η Αντιγόνη πήρε τις 10.000 ευρώ όπως και οι υπόλοιποι αθλητές και αθλήτριες που είχαν προκριθεί και εντάχθηκε στο πρόγραμμα “Υιοθετείστε έναν αθλητή στο δρόμο για το Παρίσι”!!!

Να μη σχολιάσουμε αυτό το πρόγραμμα περι… υιοθεσίας και μας πιάσουν τα γέλια, αλλά να πάμε στην ουσία.

Καταρχήν ποτέ δεν ειπώθηκε από την αθλήτρια ότι δεν συμπεριελήφθηκε στις Ολυμπιακές Υποτροφίες με το… υπέρογκο (!!!) ποσό των 10.000! Ισα ίσα, όπως αναφέρει και στην επιστολή της η ΕΟΑ, το μνημόνευσε.

Φρόντισαν κάποια ΜΜΕ με το γνωστό σύστημα copy paste (όπως αυτό που… “πέθαναν” το Γιώργο Μάγγα!!!) να προβάλλουν τη θέση της ΕΟΑ.

Μόνο που σ’ αυτή τη θέση η ΕΟΑ “ξέχασε” να μας πει ότι το Νοέμβριο του 2020 πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο η επιτροπή είχε αρχικά “ΚΟΨΕΙ” τη συμπολίτισσα αθλήτρια από τις υποτροφίες τις ΔΟΕ θεσπίζοντας ηλικιακά κριτήρια!!!

Μια απόφαση που προκάλεσε τότε την έντονη αντίδραση της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη που κατήγγειλε “ρατσιστική ηλικιακή αντιμετώπιση”, αλλά και άλλων αθλητών.

Τελικά μετά το σάλο που δημιουργήθηκε η Επιτροπή τα μάζεψε και άλλαξε την απόφαση!!!

Αυτά για να έχουμε σφαιρική άποψη και να γνωρίζουμε ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Η οποία (αλήθεια) στις μέρες μας ψάχνει εναγωνίως τρόπο να εμφανιστεί!!!

Θ.Κ.