Σίγουρος ότι ο ελληνικός λαός θα δώσει μια «εκκωφαντική απάντηση» στις επερχόμενες εκλογές, εμφανίστηκε από την Καρδίτσα ο κ. Νίκος Παππάς πρώην υπουργός και τομεάρχης Υποδομών του ΣΥΡΙΖA-ΠΣ, στην εκδήλωση υποδοχής των νέων μελών που διοργανώνει η Ν.Ε Επιτροπή Καρδίτσας του κόμματος στην πλατεία Παυσιλύπου.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται παρουσία πλήθους νέων μελών, που εγγράφηκαν στο κόμμα στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές. Σε δήλωσή του στο «Νέο Αγώνα» ο κ. Παππάς έκανε λόγο για έναρξη της εκλογικής μάχης που «θα λυτρώσει την Ελλάδα από την λαίλαπα της κυβέρνησης Μητσοτάκη».

Καλωσόρισε τα νέα μέλη του κόμματος, τα οποία τα κάλεσε σε κοινό αγώνα για να σταθεί η κοινωνία όρθια και να αποκτήσει ξανά η χώρα πολιτική και κοινωνική σταθερότητα. «Τα μηνύματα απ’ όλη την Ελλάδα δεν είναι απλώς ενθαρρυντικά, αλλά περισσότερο καλύτερα απ’ αυτά που εμείς ελπίζαμε. Η απάντηση στις επερχόμενες κάλπες θα είναι εκκωφαντική» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο Βουλευτής Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σπύρος Λάππας, αναφέρθηκε στο δίλημμα που έχει θέσει και ο Πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας: «Πολιτική αλλαγή και τέλος ο εφιάλτης ή εφιάλτης δίχως τέλος;». «Νομίζουμε ότι αυτή η η κυβέρνηση έχει γκρεμίσει τα πάντα, δικαιώματα, θεσμούς, τη δημοκρατία και την οικονομία. Είμαστε προ των πυλών για μια νέα χρεοκοπία, αλλά δεν θα το επιτρέψει ο ελληνικός λαός και ο ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικότερα στην έντυπη έκδοση του Νέου Αγώνα