Η γιορτή του Δήμου και του ΔΟΠΑΚ για τον αθλητισμό της περιοχής μας

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση του Δήμου και του ΔΟΠΑΚ για τις βραβεύσεις των αθλητών, αθλητριών και συλλόγων της περιοχής μας που έβαλαν τη “σφραγίδα” τους σε όλα τα αθλήματα μέσα στο 2022.

Το Παυσίλυπο πλημμύρισε από τον αθλητικό κόσμο της Καρδίτσας που ξέρει να ξεχωρίζει όχι μόνο σε πανελλήνιο αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Τον συντονισμό της όμορφης εκδήλωσης είχε ο Σωτήρης Αντωνίου που κι ο ίδιος προέρχεται από τον αθλητισμό (συνεχίζει μάλιστα να συμμετέχει σε αγώνες) ενώ την χαιρέτισαν όλες οι αρχές της πόλης, ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας, οι βουλευτές Γιώργος Κωτσός και Ασημίνα Σκόνδρα, καθώς και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Ο Δήμαρχος Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος έκανε κι αυτός έναν ξεχωριστό χαιρετισμό απονέμοντας τα εύσημα σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες, ενώ ξεκίνησε και τις βραβεύσεις με πρώτη την χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

Στη συνέχεια βραβεύτηκε ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ, ο μόνιμος πανελληνιονίκης του βάδην και πλήθος ακόμη ομάδων και αθλητών.

Ενδεικτικά κάποιες στιγμές από την εκδήλωση και λεπτομέρειες  στην εφημερίδα τις επόμενες ημέρες.