Η Καρδίτσα ετοιμάζεται για τον αγώνα της... δεκαετίας!!!

Την Κυριακή 9 Απριλίου η Καρδίτσα θα ζει και θα κινείται στον ρυθμό του αγώνα του ΑΣΚ με τον Ιωνικό για την τελευταία αγωνιστική της basket league.

Δίχως καμία δόση υπερβολής μιλάμε για τον αγώνα της… δεκαετίας! Οχι μόνο για τον σύλλογο, το μπάσκετ, αλλά συνολικά για τον αθλητισμό της περιοχής.

Από το αποτέλεσμα αυτής της αναμέτρησης θα κριθεί αν η Καρδίτσα θα εκπροσωπείται τη νέα σεζόν στο κορυφαίο πρωτάθλημα του μπάσκετ, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά από καταβολής με την επική άνοδο την περσινή σεζόν.

Μπορεί να μεσολαβεί η προτελευταία αγωνιστική και οι αγώνες του Σαββατοκύριακου (ο ΑΣΚ παίζει στην Αθήνα με τον Ολυμπιακό και ο Ιωνικός με το Λαύριο), αλλά, κακά τα ψέματα, όλοι έχουν επικεντρωμένη τη σκέψη στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής.

Ο Ιωνικός (όπως το αναμέναμε) όχι μόνο δεν θα εμφανιστεί διαλυμένος αλλά τις τελευταίες ημέρες συσπειρώνεται και ενισχύεται καθώς θα παίξει τη χρονιά του. Σήμερα ανακοίνωσε την απόκτηση του Στιβ Πάρκερ Μπαρτ, αναμένεται να κάνει μία ακόμη μεταγραφή ενώ γίνονται προσπάθειες να πειστεί και να επιστρέψει στη δράση ο Μαυροκεφαλίδης που στις τελευταίες αγωνιστικές δεν έπαιζε.

Όλα αυτά βεβαίως απασχολούν τον αντίπαλο, αλλά δεν είναι δυνατόν ν’ αφήσουν αδιάφορους τους “κυανόλευκους” που ξέρουν πολύ καλά ότι ο αντίπαλός τους θα παίξει τα “ρέστα” του εκείνο το απόγευμα.

Γνωρίζουν, όμως, πάνω απ’ όλα πως από τους ίδιους και την παρουσία τους θα εξαρτηθούν τα πάντα. Εδώ το άγχος που είναι λογικό να υπάρχει, θα πρέπει να μετατραπεί σε πάθος, μαχητικότητα και θέληση την ώρα της αναμέτρησης και σ’ αυτό θα παίξει καθοριστικό ρόλο η συμπαράσταση του κόσμου που θα είναι μεγάλη.

Ευχόμαστε βεβαίως να έχουμε μια διαιτησία αντάξια της σημασίας του εν λόγω αγώνα και να μην βιώσουμε καταστάσεις περίεργες.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το απόγευμα της 9ης Απριλίου πολύ πριν το τζάμπολ (η ώρα θ’ ανακοινωθεί προσεχώς) το μεγάλο κλειστό “Γιάννης Μπουρούσης” θα “στενάζει” από κόσμο!

Το ενδιαφέρον είναι ήδη τεράστιο και πιθανότατα δεν θα χωρέσουμε όλοι!

Μιλάμε για ένα παιχνίδι που μπορεί να καθορίσει το αθλητικό τοπίο της Καρδίτσας για τα επόμενα χρόνια.

Θ.Κ.