Η Καρδίτσα και ο ΑΣΚ υποδέχονται απόψε τον Ολυμπιακό (8.15 μ.μ.)

Μεγάλη βραδιά απόψε για το μπάσκετ αλλά και συνολικά για τον αθλητισμό της περιοχής μας καθώς η πόλη φιλοξενεί ένα σπουδαίο γεγονός!

Ο ΑΣΚ υποδέχεται στο “Γιάννης Μπουρούσης” για την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της basket league τον πρωταθλητή και φιναλίστ της Ευρωλίγκα Ολυμπιακό και αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς ότι η συγκεκριμένη αναμέτρηση αποτελεί πόλο έλξης για τον κόσμο.

Ήδη τα εισιτήρια που είναι σε προπώληση εδώ και ημέρες έχουν γίνει ανάρπαστα και όλα δείχνουν ότι θα έχουμε ένα ιστορικό sold out στο μεγάλο κλειστό καθώς η χωριτικότητά του έχει αυξηθεί σε σχέση με πέρσι με την τοποθέτηση της πτυσσόμενης εξέδρας!

Φυσικά ο Ολυμπιακός είναι το ακλόνητο φαβορί για την επικράτηση στο αποψινό παιχνίδι αφού η δυναμική του είναι τεράστια, αλλά ο ΑΣΚ θα προσπαθήσει να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν περισσότερο ανταγωνιστικός και να δοκιμάσει τις αντοχές του για τη δύσκολη συνέχεια απέναντι σ’ έναν σπουδαίο αντίπαλο.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες και όλος ο οργανισμός περιμένει με ανυπομονησία την μεγάλη αναμέτρηση που πέραν όλων των άλλων θα καταστήσει και επίκεντρο την πόλη σε όλη την Ελλάδα.

Όλα τα φλας (λόγω Ολυμπιακού) θα είναι στραμμένα στο “Γιάννης Μπουρούσης” και η εικόνα του κατάμεστου γηπέδου θα περάσει και μέσω της τηλεοπτικής μετάδοσης από την ΕΡΤ.

ΣΤΙΣ 8.15 μ.μ. ΤΟ ΤΖΑΜΠΟΛ
Το τζάμπολ έχει προγραμματιστεί για τις 8.15 το βράδυ και για να αποφευχθεί ο συνωστισμός ο κόσμος πρέπει να προσέλθει όσο το δυνατόν νωρίτερα…