Η «μάχη» της παραμονής θα είναι σκληρή και η Αναγέννηση μας χρειάζεται όλους!

 Με ένα σενάριο που δύσκολα χωνεύεται η Αναγέννηση οδηγήθηκε στην ήττα στην πρεμιέρα των play out στην Κοζάνη από την τοπική ομάδα!

Κάνοντας μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της φέτος σε εκτός έδρας παιχνίδι, δεν αξιοποίησε την κυριαρχία και τις ευκαιρίες της και “πλήρωσε” την αστοχία της αφού δέχθηκε γκολ από ένα φάουλ του πρώην δικού της Ευριπίδη Γιάκου στο σημείο εκείνο που δεν είχε τον χρόνο ν’ αντιδράσει.

Για μία ακόμη φορά ο “άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου” εφαρμόστηκε και τιμώρησε την ομάδα μας που βάσει της απόδοσης που είχε (ιδιαίτερα στο δεύτερο 45λεπτο) δικαιούταν όχι την ισοπαλία, αλλά τη νίκη.

Με τα “αν” όμως δεν γίνεται τίποτα στο συγκεκριμένο άθλημα και ιδιαίτερα σε τέτοιες ψυχοφθόρες διαδικασίες όπως είναι τα play out της παραμονής όπου από την εξάδα υποβιβάζονται οι μισοί!

Εδώ πλέον “παίζει μπάλα” η ουσία που είναι το αποτέλεσμα. Κι αυτά καλείται να βρει η Αναγέννηση στις επόμενες δύο αγωνιστικές που το πρόγραμμα την φέρνει στο δικό της περιβάλλον κόντρα στον Καμπανιακό και τον Ηρακλή.

Ειναι καλή η σειρά αγώνων που προέκυψε από την κλήρωση για τους “κιτρινόμαυρους”, αλλά πρέπει να την αξιοποιήσουν.

Το μόνο σίγουρο είναι πως μας περιμένει μια ψυχοφθόρα διαδικασία και μια “σκληρή” μάχη για την παραμονή στη super league 2 και τη νέα σεζόν σ’ ένα πρωτάθλημα που θ’ αλλάξει προς το καλύτερο. Πρέπει να είναι εκεί η Αναγέννηση του χρόνου για μία σειρά από λόγους που αφορούν στην υπόστασή της αλλά και στη δυνατότητα του Καρδιτσιώτη να βλέπει την μεγαλύτερη ομάδα του τόπου του στο αθλητικό προσκήνιο.

Σ’ αυτή τη “μάχη” λοιπόν, η ομάδα μας χρειάζεται όλους και η αρχή πρέπει να γίνει με γεμάτο γήπεδο την προσεχή Κυριακή στο ραντεβού με τον Καμπανιακό.

Με παρακαταθήκη την καλή εμφάνιση αλλά πιστεύουμε και την ουσία που είναι το γκολ και οι βαθμοί!

Θ.Κ.

Στη ΦΩΤΟ από το TOP SPORTS, η ενδεκάδα που ξεκίνησε τον αγώνα στην Κοζάνη.