Το βιβλίο της Σοφίας Β. Τζέλλα για την πολιτική και αυτοδιοικητική ιστορία του Παλαμά παρουσιάστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία το βράδυ του Σαββάτου σε μια λαμπερή εκδήλωση, παρουσία πλήθους κόσμου με σημαντικούς ομιλητές.

Η εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου «Πολιτική και Αυτοδιοικητική Ιστορία του Παλαμά Καρδίτσας (15ος – 21ος αιώνας)» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διάνοια, έγινε στον Παλαμά με την στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας- Π.Ε. Καρδίτσας.

Αρχικά την εκδήλωση χαιρέτισε ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κώστας Τσιάρας. Στη συνέχεια το λόγο πήραν σημαντικοί ομιλητές από το χώρο της πολιτικής και τη αυτοδιοίκησης, οι οποίοι αναφέρθηκαν στο ιστορικό συγγραφικό πόνημα της κ. Τζέλλα.

Η Υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή, ο Δήμαρχος Τρικκαίων και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου ήταν μεταξύ των ομιλητών, καθώς επίσης και οι Νίκος Ράπτης πολιτικός Επιστήμων – Ιστορικός και Κώστας Σπανός, Εκδότης του Θεσσαλικού Ημερολογίου. Την εκδήλωση συντόνισε ο Πάνος Παναγιωτόπουλος Δημοσιογράφος, Δικηγόρος και π. Υπουργός Άμυνας.