Το δικό του κάλεσμα απηύθυνε στον κόσμο μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο επί σειρά ετών πρόεδρος του ΑΣ Καρδίτσας και νυν γενικός διευθυντής της ομάδας Χρήστος Δεληγιάννης για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, αλλά και τον μεγάλο στόχο της παραμονής.

Συγκεκριμένα έγραψε:

Έναρξη δεύτερου γύρου αύριο απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο!! Ολοι στον οργανισμό της ομάδας είναι αποφασισμένοι για την αντεπίθεση και τις υπερβάσεις που χρειάζονται για να έρθουν τα αποτελέσματα έτσι ωστε να πετύχουμε τον μεγάλο στόχο τις παραμονής!

Ήδη οι διορθωτικές κινήσεις και και η διάθεση της διοίκησης φανηκε ολοκληρώνοντας μια σπουδαία μεταγραφη για την ομάδα μας και έρχονται και άλλα.

Αυτό που χρειάζεται είναι ο κόσμος της Καρδιτσας, όλοι όσοι φέρανε την ομαδα σ αυτό το επίπεδο να σταθούν δίπλα και να δώσουν την ώθηση που χρειάζεται το αγωνιστικό τμήμα για να πετύχει, αφήνουμε πίσω τις πολλές ατυχίες που αντιμετωπίσαμε και κοιτάμε την συνέχεια με αισιοδοξία,γεμίζουμε το νέο κλειστό γυμναστήριο και διεκδικούμε όλα τα παιχνίδια!!!

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ»!!!