Η πρωτοβουλία παλαιμάχων για τον Σπύρο Θώδη και η δήλωση του Αρδίζογλου

Ανακοίνωση εξέδωσε ο σύνδεσμος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Αναγέννησης κάνοντας γνωστή την πρωτοβουλία για την ενίσχυση και συμπαράσταση του Σπύρου Θώδη.

Αναλυτικά στην επιστολή που μας απέστειλαν τονίζουν τα εξής:

«Υπάρχουν ποδοσφαιριστές, που διακρίθηκαν όχι μόνο στα γήπεδα, αποδεικνύοντας το μεγάλο ταλέντο τους, αλλά διακρίθηκαν και για το μεγαλείο της ψυχής τους δείχνοντας αγάπη για τον συνάνθρωπό τους.

Ο Σπύρος Θώδης είναι ένας από αυτούς.

Διέπρεψε ως ποδοσφαιριστής, αλλά και ως άνθρωπος, αφού βοήθησε παρά πολλούς συμπατριώτες του, όχι μόνο φίλους, αλλά και γνωστούς οπαδούς της ομάδας του, που τον θαύμαζαν και τον παρακολουθούσαν στους αγώνες. Ιδιαίτερα βοηθούσε τους φοιτητές, όταν είχαν ανάγκη.

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης προτιθέμεθα, μεταξύ άλλων, να διοργανώσουμε αγώνα προς τιμήν του με τους παλαίμαχους της ΑΕΚ, στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας. Απευθυνόμαστε σε όλον το φίλαθλο κόσμο της πόλης μας, με τη συμετοχή του, να δείξει την αγάπη του στον παλιό, σπουδαίο ποδοσφαιριστή, καθώς και τη συμπαράστασή του.

Θεωρούμε υποχρέωσή μας να τιμήσουμε τον Σπύρο και ελπίζουμε αυτή μας η ενέργεια να σας βρει συμπαραστάτες.

Τα έσοδα από τον αγώνα θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για την οικονομική ενίσχυση του Σπύρου Θώδη»!

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΔΙΖΟΓΛΟΥ

Αίσθηση έκανε η προσωπική δήλωση του βετεράνου σπουδαίου άσου της ΑΕΚ Χρήστου Αρδίζογλου, που υπήρξε συμπαίκτης και φίλος με τον Σπύρο Θώδη στις αρχές της δεκαετίας του ‘80.

Αναλυτικά στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στα μέσα κοινωνικής διαδικτύωσης προχθές το βράδυ έγραψε:

«Καλό βράδυ στον Σπύρο Θώδη και σε όλη την Καρδίτσα, που βγάζει τέτοιους ανθρώπους!
Έβαλε τα στήθια του και την καριέρα του για τον συνάδελφό του, έναν από τους μεγάλους όλων των εποχών, της μεγάλης Ελλάδας και του Απόλλωνα Αθήνων και φυσικά του Μπάρλου και του κόσμου της ΑΕΚ. Ήθελε η ΑΕΚ να με τελειώσει σαν ποδοσφαιριστή.

Η παρέα, θα τους καταλάβετε αργότερα, διοικούσαν την ΑΕΚ και έτρωγαν εκατομμύρια και έτσι έφαγαν τον άνθρωπο, που ήρθε και είπε την αλήθεια στο δικαστήριο. Τα φιλιά μου στην ωραία μας Καρδίτσα! Μεγάλε Σπύρο, σε ευχαριστώ πολύ! Θα έρθω και εγώ με την μικτή παλαιμάχων Ελλάδος για φιλανθρωπικό σκοπό, να σε βοηθήσουμε όλοι. Έμαθα ότι είσαι σε δύσκολη κατάσταση.

Να η ευκαιρία, η ΠΑΕ ΑΕΚ να κάνει κάτι…»