Μέσα σε θαυμάσια ατμόσφαιρα κι ένα γιορτινό κλίμα πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη στο κλειστό των Σοφάδων η απονομή του Κυπέλλου στον Γυμναστικό Σύλλογο για την θριαμβευτική άνοδο στη Β’ Εθνική Κατηγορία.

Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος της πόλης Θάνος Σκάρλος, ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας και γνωστός μπασκετόφιλος Κωστής Νούσιος, ο πρόεδρος του ΑΣΚ Γιάννης Μπουρούσης, καθώς και ο Γενικός Διευθυντής και πρόεδρος του ερασιτέχνη Χρήστος Δεληγιάννης.

Πανευτυχής ο πρόεδρος του Γυμναστικού Δημήτρης Πόπωτας δέχθηκε τα συγχαρητήρια του Δημάρχου και όλων των παρευρισκομένων και πήρε τη δέσμευση ότι ο Δήμος όπως φέτος έτσι και του χρόνου θα είναι δίπλα στην προσπάθεια.

“Στην ομάδα που θέλει, προσπαθεί και καταφέρνει να κοιτάζει πάντα ψηλά, να θέτει και να πετυχαίνει μεγάλους στόχους” τόνισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος.

Τη στήριξη της ΠΕ Καρδίτσας καθ’ όλη τη χρονιά επισήμανε από την πλευρά του και ο κ. Νούσιος τονίζοντας ότι θα συνεχίσει να αποτελεί αρωγό στην προσπάθεια της ομάδας και στη Β΄ Εθνική.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΓΣ Σοφάδων κ. Δημήτρης Πώποτας, επισήμανε την άριστη λειτουργία προπονητή και παικτών, την ουσιαστική βοήθεια και ενίσχυση της προσπάθειας από τους χορηγούς και τον κόσμο αλλά και τη σημαντική στήριξη του Δήμου και της Περφερειακής Ενότητας που έφεραν το λαμπρό αποτέλεσμα της ανόδου στη Β Εθνική κατηγορία.

Ακολούθως ο Δήμαρχος απένειμε το κύπελλο του πρωταθλητή στον αρχηγό του ΓΣ Σοφάδων Τρύφωνα Ζωιτσάκο ενώ τα αναμνηστικά μετάλλια απένειμαν στους παίκτες ο Αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΘ κ. Βάιος Φαλάγκας και το μέλος του ΔΣ της ΕΣΚΑΘ κ. Χρήστος Δεληγιάννης.

Να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση παρέστη και ο πρώτος πρόεδρος του ΓΣ Σοφάδων κ. Παναγιώτης Τριανταλής.

Επίσης παρόντες ήταν και πάρα πολλοί φίλαθλοι που φέτος στάθηκαν αρωγοί σε όλη τη διαδρομή της ομάδας στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Γ’  Εθνικής, αλλά και στην αγωνιώδη και δύσκολη διαδικασία των πλεϊ όφ όπου πιστοποιήθηκε η πανηγυρική άνοδος.