Την προσεχή Τρίτη 3 Μαΐου έχει οριστεί να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ερασιτεχνών ‘’Ανδρέας Γεωργίου’’ μεταξύ του Ατρομήτου Παλαμά και του Αστέρα Καρδίτσας στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας.

Χθες το απόγευμα στα γραφεία της διοργανώτριας Αρχής, παραχωρήθηκε συνέντευξη τύπου στην οποία τονίστηκε η ανάγκη να γίνει ένα παιχνίδι -γιορτή, αντάξιο της ιστορίας της διοργάνωσης και των δύο ιστορικών Σωματείων.

Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣ Καρδίτσας Γιώργος Κρανής αναφερόμενος στον τελικό της Τρίτης τόνισε μεταξύ άλλων: «Θέλουμε να ευχηθούμε καταρχήν στις δύο ιστορικές ομάδες, Ατρόμητο Παλαμά και Αστέρα καλή επιτυχία στον τελικό. Σαν διοργανώτρια Αρχή ευχόμαστε να γίνει ένας όμορφος αγώνας, να τον ευχαριστηθούν καταρχήν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων αλλά και ο κόσμος. Καλούμε λοιπόν τον φίλαθλο κόσμο να δώσει το παρών στον τελικό- που γίνεται μετά από δύο χρόνια και θέλουμε να αναβαθμιστεί- αποτελεί γιορτή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Το γεγονός ότι ορίσαμε το παιχνίδι στις 7 το απόγευμα της Τρίτης είναι μία ώρα καλή για τον φίλαθλο να παρακολουθήσει, ενώ θα ανάψουν και οι προβολείς του Σταδίου. Θα ήθελα στο σημείο αυτό να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΚ κ. Γιάννη Ρόβα για την παραχώρηση του Σταδίου και να ευχηθώ για μία ακόμη φορά καλή επιτυχία στις δύο ομάδες».
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΔ/ΕΠΣΚ κ. Ανδρέας Στάθης τόνισε ότι οι διαιτητές που θα οριστούν στο παιχνίδι θα είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει από το χώρο της τοπικής διαιτησίας:

«Να ευχηθώ και εγώ από την πλευρά μου να γίνει ένας καλός τελικός. Ο τελικός του Κυπέλλου είναι πραγματικά μία γιορτή των Ενώσεων και των τοπικών Σωματείων. Εύχομαι ο καλύτερος να κερδίσει. Από πλευράς διαιτησίας, θα οριστεί ό,τι καλύτερο υπάρχει από πλευράς διαιτησίας στην ‘Ενωσή μας.

Θα είναι κάποια από τα ονόματα που σφυρίζουν σε εθνικό επίπεδο αλλά και κάποιοι που θέλουμε να δούμε. Ευχή μου για τη διαιτησία είναι να περάσει απαρατήρητη και ο κόσμος να ευχαριστηθεί έναν καλό τελικό».

Ο εκπρόσωπος και Υπεύθυνος Επικοινωνίας της διοίκησης του Αστέρα κ. Βασίλης Τσικρίκης, ο οποίος παρέστη στη συνέντευξη τύπου τόνισε : «Καταρχήν συγχαρητήρια στην ΕΠΣ Καρδίτσας για την άριστη οργάνωση του κυπέλλου ερασιτεχνών ‘’Ανδρέας Γεωργίου’’ και την μεγάλη προσπάθεια για την αναβάθμιση του θεσμού.

Συγχαρητήρια και στην ομάδα του Ατρόμητου Παλαμά για την παρουσία του στον τελικό.
Ο Αστέρας Καρδίτσας καλεί όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου να τιμήσουν με την παρουσία τους τον τελικό την Τρίτη ώστε να βοηθήσουν στην αναβάθμιση του θεσμού.Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις δύο ομάδες και ο καλύτερος ας είναι ο νικητής».

Όπως επίσης διευκρινίστηκε η είσοδος θα είναι 5 Ευρώ και εισιτήρια θα πωλούνται πριν την έναρξη του τελικού στα γκισέ του Σταδίου. Τυπικά γηπεδούχος θα είναι ο Ατρόμητος Παλαμά.