Μια μοναδική συναυλία, με μια από τις πιο ξεχωριστές παρουσίες της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής, τη Ματούλα Ζαμάνη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 19.30 το απόγευμα στη Στεφανιάδα του Δήμου Αργιθέας.
Η συναυλία πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων « Πολιτιστικό Καλοκαίρι Θεσσαλίας 2026» που οργανώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας με την υποστήριξη του Δήμου Αργιθέας.
Με την συναυλία της Ματούλας Ζαμάνη κλείνει ο κύκλος των συναυλιών που οργάνωσε η Περφέρεια στην Π.Ε. Καρδίτσας που ξεκίνησε στην Ιτέα στις 7 Ιουλίου με την εμφάνιση του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και συνεχίστηκε
την 1η Αυγούστου με την συναυλία της Αναστασίας Μουτσάτσου και της Φωτεινή Βελεσιώτου στον Ελληνόπυργο
Η Ματούλα Ζαμάνη είναι μία από τις πιο ξεχωριστές παρουσίες της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής, με φωνή που συνδυάζει δύναμη, συναίσθημα και αλήθεια. Οι εμφανίσεις της είναι εκρηκτικές, γεμάτες αυθορμητισμό και αμεσότητα, μετατρέποντας κάθε συναυλία σε μια μεγάλη γιορτή. Με το ιδιαίτερο μουσικό της ύφος, παντρεύει στοιχεία από την παραδοσιακή μουσική, το ρεμπέτικο, το έντεχνο και τον ροκ ήχο, δημιουργώντας ένα προσωπικό καλλιτεχνικό αποτύπωμα που δύσκολα συγκρίνεται. Μέσα από τα τραγούδια της, συνδυάζει το κοινωνικό σχόλιο με το χιούμορ και την τρυφερότητα, ενώ το κοινό της τη λατρεύει για την ειλικρίνεια, την ελευθερία πνεύματος και την αίσθηση κοινότητας που δημιουργεί σε κάθε της εμφάνιση. Οι βραδιές μαζί της είναι πάντα γεμάτες χορό, τραγούδι, συγκίνηση και μια ατμόσφαιρα που θυμίζει καλοκαιρινό πανηγύρι γεμάτο αγάπη και θετική ενέργεια.
Η είσοδος στη συναυλία είναι ελεύθερη.















