Τα μοντέλα των ηλεκτρικών ποδηλάτων της orient bikes, ιδανικά για καθημερινή μετακίνηση σε μικρές ή μεγάλες αποστάσεις, παρουσίασε χθες το πρωί στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας το κατάστημα δικύκλων «ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ bikes».

Δίνοντας έμφαση στην βιώσιμη μετακίνηση, οι υπεύθυνοι του καταστήματος παρουσίασαν στο κοινό της Καρδίτσας τα ηλεκτρικά ποδήλατα, τα οποία δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον, δεν απαιτούν άδεια οδήγησης και κυκλοφορίας, δεν υπόκεινται σε τέλη κυκλοφορίας, ενώ παράλληλα δεν κουράζουν τον αναβάτη σε ανηφόρες και μεγάλες αποστάσεις.

Μεταξύ άλλων τονίστηκε ο σχεδιασμός των μοντέλων που τα καθιστά πιο ασφαλή από τα κανονικά ποδήλατα, μέσα από τον ηλεκτρικό κινητήρα που τροφοδοτείται από μπαταρία, ο οποίος αντικαθιστά το παραδοσιακό πετάλι.

Αυτό τα κάνει πολύ ασφαλή στην οδήγηση στο δρόμο και δίνει περισσότερο έλεγχο.

Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε στο κοινό το νέο ξύλινο ποδήλατο coco- mat από το κατάτημα «ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ» το οποίο είναι συμβατικού τύπου και σύντομα θα γίνει και ηλεκτρικό.

Το κοινό μπορεί να επισκεφθεί την έκθεση του καταστήματος «ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ bikes» στην οδό Καποδιστρίου 67 στην Καρδίτσακαι μπορεί να βρει μια μεγάλη γκάμα ηλεκτρικών και συμβατικών ποδηλάτων, σκούτερ, αξεσουάρ, καθώς και υπηρεσίες από εξειδικευμένο συνεργείο.