Γεύση από την ατμόσφαιρα που θα ζήσουμε φέτος στα παιχνίδια της Αναγέννησης στην επερχόμενη αγωνιστική σεζόν, πήραν όλοι όσοι έδωσαν το παρών στα εγκαίνια της λειτουργίας του official store της ομάδας στην κεντρική πλατεία!

Με… αχαλίνωτο ενθουσιασμό, συνθήματα και καπνογόνα οι φίλαθλοι της λαοφιλέστερης ομάδας του τόπου μας, έκαναν τη νύχτα μέρα και μας έφτιαξαν τη διάθεση ακόμη περισσότερο για όσα έρχονται!

“ή ΤΩΡΑ ή ΦΕΤΟΣ” ήταν το ευρηματικό σλόγκαν της εκδήλωσης που επιτρέπει τη φαντασία να οργιάζει!

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν σύσσωμες οι αρχές της πόλης και του Νομού που στάθηκαν δίπλα στον πρόεδρο Δημήτρη Παπαδημητρίου και στα μέλη της διοίκησης τόσο κατά τον αγιασμό, όσο και κατά το παραδοσιακό κόψιμο της κορδέλας!

Αμέσως μετά έγινε ο… χαμός με τους ultras gate 3 να δίνουν τον ρυθμό και να θυμίζει η πλατεία το Δημοτικό Στάδιο σε μεγάλο ντέρμπι!!!

Παρόντες και οι ποδοσφαιριστές που πήραν μέρος στα συνθήματα και το τεχνικό επιτελείο, ενώ μια πρώτη γεύση από τι εστί Αναγέννηση πήρε και ο Σίτο Ριέρα που επίσης ήταν στην εκδήλωση κι αναμένονται μόνο τα τυπικά για να ενσωματωθεί στην ομάδα.

Δείτε πιο κάτω στιγμές απο το “κιτρινόμαυρο” πάρτι καθώς και βίντεο από την εκδήλωση.