Κάλεσμα της Αναγέννησης στον κόσμο για τον τελικό με την Κοζάνη

Η Αναγέννηση βρίσκεται μπροστά από ένα καθοριστικό παιχνίδι στη φάση των play out καθώς υποδέχεται την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο την Κοζάνη για την 6η αγωνιστική.

Πρόκειται για έναν “τελικό” καθώς το αποτέλεσμά του μπορεί να κρίνει πάρα πολλά στη μάχη της σταθεροποίησης στην κατηγορία.

Οι “κιτρινόμαυροι” απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο για μαζική παρουσία, ενώ ενθαρρύνουν ακόμη περισσότερο τη συμμετοχή του κρατώντας την τιμή των εισιτηρίων πολύ χαμηλά και δίνοντας σε κάθε αγορά ένα επιπλέον ως δώρο.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ:

«Εντός έδρας αναμέτρηση για την ομάδα μας, καθώς υποδέχεται την Κοζάνη (Κυριακή 𝟐𝟏/𝟒 – 𝟏𝟔:𝟎𝟎) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των play outs του πρωταθλήματος της Super League 2.

Επίσης η ΠΑΕ θα ήθελε να ενημερώσει τους φιλάθλους της πως όσοι δεν είναι κάτοχοι καρτών διαρκείας μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους μέσω της προπώλησης, η οποία θα γίνεται μέσω του #Official_Store του Συλλόγου μας (Πλατεία Ελευθερίας 5, Κεντρική Πλατεία) τις εξής ημέρες και ώρες:

𝚷𝛂𝛒𝛂𝛔𝛋𝛆𝛖𝛈: 𝟏𝟎:𝟎𝟎 – 𝟐𝟏:𝟎𝟎
𝚺𝛂𝛃𝛃𝛂𝛕𝛐: 𝟏𝟎:𝟎𝟎 – 𝟏𝟒:𝟎𝟎
𝚱𝛖𝛒𝛊𝛂𝛋𝛈 :𝟏𝟎:𝟎𝟎 – 𝟏𝟑:𝟑𝟎
Τα εκδοτήρια την ημέρα του αγώνα θα ανοίξουν στις 𝟏𝟒:𝟎𝟎.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ορισθεί ως εξής:
Θύρα 1 και 3 – 𝟓€
Θύρα 2 – 𝟏𝟎€

𝚪𝛊𝛂 𝛕𝛐 𝛑𝛂𝛊𝛘𝛎ί𝛅𝛊 𝛕𝛈ς 𝚱𝛖𝛒𝛊𝛂𝛋ής 𝛈 𝚷𝚨𝚬 𝚨𝛎𝛂𝛄έ𝛎𝛎𝛈𝛔𝛈 𝚱𝛂𝛒𝛅ί𝛕𝛔𝛂ς 𝛍𝛆 𝛕𝛈𝛎 𝛂𝛄𝛐𝛒ά 𝛆𝛎ός 𝛆𝛊𝛔𝛊𝛕𝛈𝛒ί𝛐𝛖 𝛅ί𝛎𝛆𝛊 𝛅ώ𝛒𝛐 𝛂𝛋ό𝛍𝛈 έ𝛎𝛂 𝛕𝛈ς 𝛂𝛎𝛕ί𝛔𝛕𝛐𝛊𝛘𝛈ς 𝛕𝛊𝛍ής
Την Κυριακή 21 Απριλίου στις 16:00 γινόμαστε μια γροθιά για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας»!