ΚΑΡΔΙΤΣΑ - ΔΕΛΤΑ: Εν αναμονή του ΦΕΚ για την αποβολή των ιδιοκτητών από τις ιδιωτικές εκτάσεις

Εντός των ημερών αναμένεται η έκδοση του ΦΕΚ για τις απαλλοτριώσεις σύμφωνα με το άρθρο 7Α και την αποβολή των ιδιοκτητών από τις εκτάσεις που θα χρησιμοποιηθούν στο πλαίσιο κατασκευής του δρόμου Καρδίτσα- Δέλτα.

Όπως είχε παρουσιάσει τον προηγούμενο μήνα ο Νέος Αγών με σχετικό ρεπορτάζ, από την περιφέρεια είχε εγκριθεί η διάθεση πίστωσης για την πράξη αγοράς των σχετικών εδαφικών εκτάσεων. Ουσιαστικά με την κατάθεση του ποσού στο Ταμείο Παρακαταθηκών, θα ξεκινήσει η διαδικασία αποβολής των ιδιοκτητών από τις ιδιωτικές εκτάσεις όπως προβλέπει το άρθρο 7Α.
Επί του θέματος αναφέρθηκε χθες από την Καρδίτσα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, καλώντας τους δικαιούχους να αφήσουν τους χώρους, τονίζοντας ότι δεν θα υπάρξει καμία παράταση. «Ξέρει ο καθένας τι δικαιούται και που πρέπει να πάει, για να δώσουμε μέτωπο (μέτρα) στον εργολάβο για να δουλέψει» ανέφερε και πρόσθεσε: «χρειάζεται γρήγορα να γίνει αυτό. Τους καλών να πάνε στα φυσικά όρια όπως έχουν οριστεί ώστε να μπούμε άμεσα».