Καρδίτσα: Ο Θανάσης Λάλας «ντύνει» το εσωτερικό του αναψυκτηρίου στο Παυσίλυπο! (φωτο & βίντεο)

«Το παιχνίδι το οποίο εξελίσσεται σε ερωτικό παιχνίδι»

«Η ζωή είναι ένα παιχνίδι, από το οποίο εξελίσσονται όλα» λέει με νόημα ο κ. Λάλας

Έναν ξεχωριστό τόνο στο εσωτερικό του υπό ανακαίνιση αναψυκτηρίου στο Παυσίλυπο δίνει ο δημοφιλής εικαστικός και δημοσιογράφος Θανάσης Λάλας, με δύο μεγάλες και ιδιαίτερου νοήματος ζωγραφιές στους τοίχους.

Οι εργασίες ανακαίνισης και εκσυγχρονισμού του αναψυκτηρίου βρίσκονται στην τελική ευθεία με στόχο να επαναλειτουργήσει την άλλη Κυριακή. Υπενθυμίζεται ότι το Παυσίλυπο έχει μισθωθεί για τα επόμενα 15 χρόνια στην εταιρεία FAMILY IKE που ανήκει στους αδελφούς Θωμά, Μανώλη και Απόστολο Στεργιόπουλο και στους Σταύρο, Νίκο, Κωνσταντίνο και Θανάση Τσολάκο.

Ο κ. Λάλας ανταποκρίθηκε με χαρά στην πρόσκληση του κ. Μανώλη Στεργιόπουλου, με τον οποίο τον συνδέει 15ετής φιλία και ξεδιπλώνει σήμερα Σάββατο το ταλέντο του με ένα ζωγραφικό έργο στην εσωτερική τοιχοποιία του αναψυκτηρίου.

Τους δύο άνδρες δένει πολυετής φιλία

Πρόκειται για δύο ασπρόμαυρες ζωγραφιές διαστάσεων 6×2,5 και 4×2,5 μέτρων που «ξεδιπλώνονται» διαδοχικά και απεικονίζουν το παιχνίδι το οποίο εξελίσσεται σε… ερωτικό παιχνίδι.

Μιλώντας στο Νέο Αγώνα ο κ. Λάλας εξέφρασε τη χαρά του για την καλλιτεχνική δημιουργία που καλείται να κάνει. Επισήμανε ότι το έργου του παρουσιάζει την εξέλιξη ενός παιχνιδιού μεταξύ των ανθρώπων, σε ερωτικό παιχνίδι. «Η ζωή είναι ένα παιχνίδι, από το οποίο εξελίσσονται όλα» είπε χαρακτηριστικά…

Αναλυτικότερα στην έντυπη έκδοση του Νέου Αγώνα