Ο πρώτος μικρός Καρδιτσιώτης της νέας χρονιάς

ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Χαμόγελα σκόρπισε στους πανευτυχείς γονείς του και στο υγειονομικό προσωπικό της μαιευτικής κλινικής η σημερινή γέννηση ενός υγιέστατου αγοριού στο Νοσοκομείο Καρδίτσας.
Πρόκειται για το πρώτο μωρό που έρχεται στον κόσμο το 2021 στο Νομό Καρδίτσας. Το μωράκι που είναι το πρώτο του ευτυχισμένου ζευγαριού Καρδιτσιωτών, ζυγίζει 3.320 γραμμάρια και χαίρει άκρας υγείας, όπως και η μητέρα του.
Ο τοκετός έγινε με καισαρική τομή, από τον μαιευτήρα κ. Έκτορα Γάζο. Στη διαδικασία συμμετείχαν όλοι οι γιατροί της κλινικής παρουσία της Διευθύντριας κ. Αφροδίτης Αγγελοπούλου.

Nα θυμίσουμε, όπως είχε γράψει σε πρόσφατο ρεπορτάζ ο «Νέος Αγών», ότι πέρυσι σημειώθηκε έκρηξη γεννήσεων στο Νοσοκομείο Καρδίτσας με 72 τοκετούς. Εξέλιξη η οποία οφείλεται στη στελέχωση της μαιευτικής- γυναικολογικής κλινικής και της παιδιατρικής.

Προσλήψεις
Το προσωπικό καταβάλλει πολύτιμες προσπάθειες, ωστόσο υπάρχουν δύο κενές θέσεις μόνιμων γυναικολόγων. Επίσης οι υπάρχουσες μαίες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό ωστόσο κρίνεται αναγκαία η ενίσχυση τους, εξαιτίας της μεγάλης αύξησης της κίνησης στην κλινική του νοσοκομείου, αλλά και των συνταξιοδοτήσεων που έγιναν ή επίκεινται.
Ο «Νέος Αγών» εύχεται στο ευτυχισμένο ζευγάρι να είναι γερό και καλότυχο το αγοράκι. Επίσης στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό να συνεχίζουν να φέρνουν παιδιά στο κόσμο, μοιράζοντας χαμόγελα.