Στο φιλικό γιορτή με τον Παναθηναϊκό που έγινε το Σάββατο το απόγευμα προς τιμήν του Γιάννη Μπουρούση, η ομάδα του ΑΣΚ φρόντισε να βάλει τη δική της “πινελιά”!

Πραγματοποίησε μία καταπληκτική εμφάνιση κι όχι μόνο στάθηκε ανταγωνιστικά απέναντι στον μεγάλο αντίπαλο της, αλλά σημείωσε και μια σπουδαία νίκη που έκανε αίσθηση σε όλη την Ελλάδα!

Το τελικό 89-83 είναι ένα σκορ που θα μείνει στα επιτεύγματα του Καρδιτσιώτικου μπάσκετ, ας καταγράφηκε και σ’ ένα φιλικό. Αλλωστε και η ομάδα του Παναθηναϊκού δεν ήλθε με τα “δεύτερα” αλλά ήταν πλήρης!

Ηταν μια εμφάνιση μεστή και ασφαλώς σκόρπισε ικανοποίηση και στους επιτελείς του ΑΣΚ που βλέπουν την ομάδα να “δένει” με τα καινούργια πρόσωπα και να ανεβάζει την ποιότητά της όσο κυλάει η προετοιμασία!

Οι “κυανόλευκοι” θα συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό με τον Βαγγέλη Αγγέλου να δουλεύει σε όλα τα επίπεδα για την ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση. Το πιο σπουδαίο είναι ότι φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού ότι οι παίκτες που ήλθαν από διάφορα σημεία του ορίζοντα, έχουν τις προδιαγραφές να σχηματίσουν ένα σύνολο που δύσκολα θα το καταβάλει ο οποιοσδήποτε αντίπαλος…

Δεν παίρνουν τα μυαλά κανενός αέρα (τέτοιο πρόβλημα ουδέποτε υπήρξε στον ΑΣΚ), αφού υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη η ομάδα να φθάσει στα επίπεδα που απαιτεί η νέα μεγάλη πρόκληση που έχει μπροστά της, αλλά σε κάθε περίπτωση τα μηνύματα είναι αισιόδοξα…

Θ.Κ.