Ένα κοινωνικό μυθιστόρημα γεμάτο από αυτοβιογραφικά στοιχεία τος συγγραφέα του Σταύρου Ζουπούλη είναι το βιβλίο “Κάτω από το βλέμμα του Θεου” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις “Κούρος” και παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί στο κοινό της Καρδίτσας.

Η εκδήλωση έγινε στο ανακαινισμένο “Παυσίλυπο” που άνοιξε τις πύλες του σήμερα το πρωί.

Για το βιβλίο μίλησαν-εκτός από τον συγγραφέα- ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας και η συγγραφέας και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων των εκδόσεων “Κούρος” κ. Σταυρούλα Βενιέρη ενώ την εκδήλωση πλαισίωσε μουσικά ο μουσικός Θανάσης Παπαβασιλείου.

Ο Σταυρος Ζουπούλης έγραψε ένα κοινωνικό διήγημα “παλαιάς κοπής”. Με τις εξαιρετικές περιγραφές του, ταξιδεύει τον αναγνώστη μαγικά και μαζί με τους ήρωες τον κα΄νει αν ονειρεύεται.

Πάνω απ’ όλα όμως, ο αναγνώστης εισπράτει μια ανάσα θετική σκέψης, νιώθει ένα άγγιγμα καλοσύνης, ένα βλέμμα αισιοδοξίας και τη ζεστασιά της αγάπης!

Ο Σταύρος Ζουπούλης γεννήθηκε και κατοικεί μόνιμα στον Πρόδρομο.Ηταν συνεταιριστικός υπάλληλος.

Η γυναίκα του ”έφυγε” νωρίς από την ζωή και από τότε αφιερώθηκε στα παιδιά του αλλά και την μεγάλη μου αγάπη την γραφή. Καρπός της πρώτης συγγραφικής του προσπάθειας, «Το Γνέψιμο », ένα έργο που αγαπήθηκε από πάρα πολλούς αναγνώστες. Εμπνέεται από την καθημερινότητα και τα συναισθήματα των απλών ανθρώπων. Η γραφή για εκείνον είναι πλούτος ξεχωριστός, είναι έκφραση, φαντασία, δημιουργία.