Χωρίς να …ιδρώσει και παίζοντας κατά διαστήματα καλό βόλεϊ η Γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΣΠΑΚ νίκησε στο ρελαντί 3-0 σετ τη Νίκη Βόλου για την 14η αγωνιστική της Β’ Εθνικής της ΕΣΠΕΚΕΛ.

Το παιχνίδι εξελίχθηκε στα μέτρα της Καρδιτσιώτικης ομάδας που ήταν καλύτερη και στα τρία σετ τα οποία πήρε με 25-14 σε 22 ‘ ,25-18 σε 28′ και 25-18 σε 26’.

Ο Σάκης Αλεξίου βλέποντας τη διαφορά δυναμικότητας έδωσε χρόνο και σε κάποιες ακόμη αθλήτριες που δεν αρκετή συμμετοχή έως τώρα στο πρωτάθλημα και δοκίμασε διάφορα σχήματα.

Τέσσερις στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, ο ΣΠΑΚ διατήρησε το +4 από την δεύτερη ομάδα της κατάταξης και συνεχίζει την προσπάθεια.

Θα ακολουθήσει ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι, με τον ΓΣ Αλμυρού το Σάββατο με στόχο ένα ακόμη τρίποντο και ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και της εξόδου στα μπαράζ ανόδου στην Α2 Γυναικών .

ΣΠΑΚ (Αλεξίου Σ., Γιαννουσάς Κ): Κωνσταντίνου, Αραμπατζή, Λά́ϊου, Παπαδά́κη, Αναστασιά́δη, Καπέλου, Μαμού́γκα , Παπασακελλαρίου Κ., Παπασακελλαρίου Ι., Καραβάνα, Βουλγαρά́κη, Σανιδά́, Νικολά́ου, Γιαννακά́κη, Τά́κα.

Oι φωτογραφίες από το παιχνίδι που έγινε το Σάββατο στο παλιό κλειστό.