Ένα διαχρονικό και πάγιο αίτημα των ιερών ναών Κοιμήσεως της Θεοτόκου και Αγίας Τριάδας στην Πεζούλα και στα Καλύβια Πεζούλας αντίστοιχα ήταν ο εξοπλισμός τους με κλιματιστικές μονάδες για κάλυψη των αναγκών τους, τόσο τους χειμερινούς, όσο και τους θερινούς μήνες!

Το κίνημα Άνεμος Αλλαγής για το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα με επικεφαλής τον Θεόδωρο Μπίτσιο, αντιλαμβανόμενο τη χρησιμότητα και την αναγκαιότητα στη δημιουργία ιδανικών συνθηκών εντός των ναών αναζήτησε τρόπους για την εκπλήρωση αυτής της επιθυμίας.

Συγκεκριμένα η ομάδα εργασίας του Κινήματος Αλλαγής για το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα, απαρτιζόμενη από τους Θεόδωρο Μπίτσιο, Αγρογιάννη Στέλιο,Θυμιόπουλο Κωνσταντίνο, Καλούτσα Στέφανο και Μαλέτσικα Έλενα επισκέφτηκαν στελέχη της εταιρείας ΑΒΑΞ Κατασκευαστική Α.Ε με σκοπό τη διερεύνηση προθέσεων, όσον αφορά την ικανοποίηση του αιτήματος των ιερών ναών.

Η Εταιρεία ΑΒΑΞ Κατασκευαστική Α.Ε γνωστή για την ευαισθησία που επιδεικνύει σε παρόμοια ζητήματα, αναλαμβάνοντας την εταιρική κοινωνική ευθύνη που της αναλογεί ανταποκρίθηκε άμεσα.

Χθες 19-03-2023 στην Πεζούλα του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα και ειδικότερα στους δυο προαναφερόμενους Ναούς σε μια σεμνή τελετή παρουσία των ιερέων και επιτροπών, ενώπιον του ποιμνίου παραδόθηκαν κλιματιστικές μονάδες που αποτελούν χορηγία της εταιρείας ΑΒΑΞ Κατασκευαστική Α.Ε έτοιμες προς εγκατάσταση και λειτουργία.

Το κίνημα Άνεμος Αλλαγής για το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα αναγνωρίζοντας την τεράστια και μακροχρόνια προσφορά του Πατέρα ZAPKAΔA Βασίλειου του Θωμά Ιερέα που πρόσφατα απεβίωσε, ζήτησε η χορηγία αυτή να γίνει στη μνήμη του, γεγονός που θα αναγραφεί σε πλακέτα και θα αναρτηθεί σε εμφανές σημείο εντός του Ναού της Αγίας Τριάδας Πεζούλας όπου και για σειρά ετών ιερουργούσε. Το αίτημα έγινε άμεσα αποδεκτό.

Ο κ. Μπίτσιος

Σε δήλωσή του ο επικεφαλής του κινήματος «Άνεμος Αλλαγής» για το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα κ. Θ. Μπίτσιος σημείωσε: Ανοίγουμε μια νέα σελίδα στο αυτοδιοικητικό γίγνεσθαι του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα. Αφουγκραζόμαστε τους πολίτες, διαγιγνώσκουμε τις παθογένειες, φροντίζουμε να δίνουμε λύσεις στα καθημερινά προβλήματα των δημοτών. Αξιοποιούμε τις γνώσεις μας,την εμπειρία μας, το ταλέντο μας, συμβάλλοντας έτσι στη μετάβαση από τη θεωρία στην πράξη, από τη φιλοσοφική προσέγγιση στη ρεαλιστική πραγματικότητα, στεκόμαστε δίπλα και πλάι σε κάθε πολίτη, με σκοπό τη διαμόρφωση ιδανικών συνθηκών διαβίωσης και τελικό στόχο την ανάδειξη ενός ευλογημένου τόπου του Δήμου Λίμνης Πλαστηρα. Στη διάθεση σας!