Τη δέσμευση ότι ο συνδυασμός του θα φέρει την ΑΛΛΑΓή στην ΠράΞΗ για το Δήμο Καρδίτσας έδωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κωνσταντίνος Ξυλομένος στη χθεσινή κεντρική προεκλογική του ομιλία.

Απευθυνόμενος προς του δημότες δεσμεύθηκε επίσης ότι ο ίδιος προσωπικά και οι υποψήφιοι θα αγωνιστούν με κάθε κόστος για να υπηρετήσουν τα συμφέροντα των δημοτών, τους οποίους κάλεσε να συμπορευτούν με το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «ΑΛΛΑΓή στην ΠράΞΗ» για να γίνει και πάλι ενεργή η Καρδίτσα.

Η κεντρική ομιλία πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ έξω από το προεκλογικό κέντρο στην οδό Ηρ. Πολυτεχνείου παρουσία πλήθους κόσμου. Ο κ. Ξυλομένος υπογράμμισε ότι η Καρδίτσα πρέπει να κατακτήσει τη θέση που της αρμόζει, κάνοντας μάλιστα λόγο για πλήρη απαξίωση και θεσμική κατρακύλα από τη σημερινή διοίκηση.

«Εμείς θα συνεχίσουμε να επιμένουμε για μία ισχυρή πολιτική αλλαγή με συνεχείς προτάσεις, προωθώντας το σχέδιο μας για το Δήμο Καρδίτσας με ορίζοντα το 2028» σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Δεν ήταν εντυπωσιακά άτυχος ο Βόλος και η Λάρισα, δεν ήταν εντυπωσιακά άτυχη η Καρδίτσα αυτά τα χρόνια. Είναι αδιανόητο σε κάθε δυνατή βροχή να τρέμει η ψυχή μας και να φοβόμαστε μην πλημμυρίσουμε. Η Αλλαγή δεν μπορεί να παραμένει σύνθημα. Η Αλλαγή πρέπει να αποδεικνύεται στην πράξη. Η ΑΛΛΑΓή στην ΠΡάΞΗ είναι αυτό που προσδοκά κάθε πολίτης στην πόλη και σε κάθε κοινότητα.

Και γίναμε αποδέκτες του αιτήματος όλες αυτές τις μέρες» υπογράμμισε μεταξύ άλλων, τονίζοντας επίσης ότι ο συνδυασμός του είναι με την κοινωνία και τις υγιείς προοδευτικές και δημοκρατικές δυνάμεις της Καρδίτσας, όχι με στοιχεία των άκρων.

«Σας κοιτώ στα μάτια και σας εκμυστηρεύομαι από τα βάθη της ψυχής μου, ότι αυτό που πυροδοτεί το πάθος μας για αλλαγή και ανατροπή στο δήμο της Καρδίτσας, είναι οι μνήμες και τα βαθιά αισθήματα που κερδίσαμε από την επαφή και την επικοινωνία μας» ανέφερε μεταξύ άλλων προσθέτοντας ότι το πρόγραμμα του συνδυασμού απαντά στην αναγκαιότητα ανασυγκρότησης μετά τις καταστροφικές πλημμύρες και στοχεύει:
-Στην παραγωγική ανάπτυξη
-Στην ανθεκτικότητα της πόλης και των χωριών απέναντι στην κλιματική κρίση
-Στην κοινωνική συνοχή και ανάπτυξη
-Στην ποιότητα της καθημερινότητας του πολίτη.