Κώστας Τσιάρας: «Η Ελλάδα ψηλά, η Καρδίτσα μπροστά» (φωτο+βίντεο)

Το αδιαχώρητο στην κοπή της πίτας του πολιτικού γραφείου του Καρδιτσιώτη Υπουργού Δικαιοσύνης και Βουλευτής της ΝΔ

Την μεγάλη απήχηση που απολαμβάνει στην τοπική κοινωνία του Νομού ο Καρδιτσιώτης Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κώστας Τσιάρας, επιβεβαίωσε η σημερινή πολυπληθής εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας την οποία διοργάνωσε το πολιτικό του γραφείο.

Οι χώροι του ξενοδοχείου «Κιέριον» αποδείχθηκαν μικροί για τον κόσμο που έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση του Καρδιτσιώτη Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας. Εκτός από την μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων, γέμισαν από φίλους του Βουλευτή το σαλόνι και η καφετέρια του ξενοδοχείου, απ’ όπου παρακολουθούσαν την εκδήλωση σε ζωντανή σύνδεση μέσω προτζέκτορα.

Ο Κώστας Τσιάρας μίλησε ανάμεσα σε εκατοντάδες πολιτικούς του φίλους, αιρετούς και εκπροσώπους τοπικών φορέων, επιβεβαιώνοντας τους ισχυρούς δεσμούς αμοιβαίας εμπιστοσύνης που έχει οικοδομήσει με τους συμπολίτες του.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των πιλότων του Phantom που έπεσαν εν ώρα καθήκοντος. Την πίτα στη συνέχεια ευλόγησε και έκοψε ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, απευθύνοντας ευχές για υγεία.

Πιερρακάκης
Για τον ρόλο του Κώστα Τσιάρα στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη μίλησε ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκος Πιερρακάκης, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση. Ο κ. Πιερρακάκης στάθηκε στη φιλία που τον δένει με τον κ. Τσιάρα, ενώ εξήρε το έργο του στο Υπουργείο Δικαιοσύνης. Στάθηκε στην επιτυχημένη συνεργασία μεταξύ των δυο Υπουργείων για τον εκσυγχρονισμό της Δικαιοσύνης και επισήμανε την υλοποίηση του οράματος του Πρωθυπουργού να γίνει η Ελλάδα μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή χώρα. Αναφερόμενος στις επικείμενες εθνικές εκλογές έθεσε το δίλημμα στο οποίο θα κληθεί να απαντήσει ο ελληνικός λαός: «το βλέμμα προς το μέλλον ή θα πάμε πίσω στο παρελθόν;».

Τσιάρας
Ακολούθησε προβολή δύο βίντεο με το έργο του κ. Τσιάρα στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και για την Καρδίτσα. Το λόγο πήρε ακολούθως ο Καρδιτσιώτης Υπουργός, ο οποίος συγκινημένος από την παρουσία του κόσμου, στάθηκε στην αμοιβαία σχέση φιλίας και ειλικρίνειας που έχει αναπτυχθεί.

Ο κ. Τσιάρας αναφέρθηκε στις προκλήσεις με τις οποίες ήρθε αντιμέτωπη η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας (πανδημία, μεταναστευτικό, ενεργειακή κρίση), τονίζοντας τα πρωτοφανή αντανακλαστικά τα οποία επέδειξε το κυβερνητικό επιτελείο και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός.
Επισήμανε ότι η Ελλάδα πλέον έχει αποκτήσει λόγο και παρουσία, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητά του πως ο ελληνικός λαός θα επιλέξει σωστά στις εκλογές, να συνεχίσει η πατρίδα στο δρόμο της ανάπτυξης, της προόδου και της ασφάλειας και να μην επιστρέψει στην εποχή του 2014-2019.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο Υπουργός και στις άμεσες ενέργειες της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού μετά τον «Ιανό» στην Καρδίτσα. Επισήμανε ότι περισσότερα από 1 δις ευρώ κατευθυνθήκαν στην περιοχή για αποζημιώσεις και έργα, ενώ υπογράμμισε ότι με αφορμή την Καρδίτσα η κυβέρνηση δημιούργησε ένα πρωτοπόρο πετυχημένο μοντέλο αντιμετώπισης των φυσικών καταστροφών.