Κουρέτας: «Την επομένη των εκλογών σταμάτησαν οι εργασίες» - Αγοραστός: «Λέει ψέματα!»

Πρόεδρος Βλοχού είπε έγιναν έργα για λίγες ημέρες- Aγοραστός: «Έχουμε 90 μηχανήματα στην Μαγνησία και 42 στον

Μπορεί οι εκλογές να τελείωσαν, όμως η ένταση μεταξύ υποψηφίων δεν έχει ολοκληρωθεί όπως φαίνεται με τον νέο περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα να αφήνει αιχμές για τον απερχόμενο περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό και τον δεύτερο να αντιδρά υπεασπιζόμενος το έργο του.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Κουρέτας μίλησε στο ΣΚΑΪ λέγοντας «Η κατάσταση δεν είναι καλή στην Θεσσαλία. Κάποια έργα για αναχώματα σταμάτησαν από την περιφέρεια. Περιμένω μια επίσημη ενημέρωση καθώς δεν έπρεπε να γίνει αυτό. Τα έργα σταμάτησαν το πρωί της Δευτέρας. Περιμένω να έρθει η υπεύθυνη τεχνικής υπηρεσίας της περιφέρειας για να με ενημερώσει γιατί δεν μου άρεσε αυτό που έγινε», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Ακόμα και αν τελείωσαν τα χρήματα θα έπρεπε να υπάρχει μια επίσημη ενημέρωση. Όπως και να έχει όμως πρέπει να έχει φροντίσει για αυτά είτε εκλεγείς, είτε όχι».

«Η Θεσσαλία παραμένει απροστάτευτη μπροστά σε μια νέα κακοκαιρία. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Δεν μπορεί να πάρει κανείς ένα μαγικό ραβδί. Μετά τη συνάντησή μου με τον πρωθυπουργό περιμένω μια ανάλυση για να μπορώ να ενημερώσω και τον κόσμο».

Στη συνέχεια, στην εκπομπή βγήκε και ο πρόεδρος του Βλοχού, κ. Κουκάς λέγοντας πως «αν τα χρήματα που έφταναν ήταν για 4-5 ημέρες γιατί δεν μας το είπαν; Έχουν σταματήσει όλα τα έργα για τα αναχώματα, δεν μπορώ να ξέρω το γιατί».

 Aγοραστός: Δεν σταμάτησαν τα έργα παρά μόνο χθες στην Καρδίτσα, σήμερα συνεχίζουν κανονικά

Λίγη ώρα αργότερα, στον αέρα της εκπομπής παρενέβη ο Κώστας Αγορστάς απαντώντας πως τα έργα συνεχίζονται κανονικά. «Με ψέματα πορεύτηκε την προεκλογική περίοδο, με ψέματα συνεχίζει να πορεύεται και τώρα ο κύριος Κουρέτας. Δουλεύουν κανονικά τα μηχανήματα και μπορεί να πάει ο πρόεδρος του Βλοχού να τα δεί. Αν τα μηχανήματα σταματήσουν μια ημέρα δεν είναι διακοπή των έργων. Έχουμε 90 μηχανήματα στην Μαγνησία και 42 στον Κραυσίδωνα. Λένε ότι δεν κάνουμε έργα και έχουμε μηχανήματα παντού σε Μαγνησία, Καρδίτσα και Τρίκαλα. Θα σας στείλω και βίντεο να το δείτε. Συνεχίζουν κανονικά τα έργα. Στην Καρδίτσα σταμάτησαν μόνο χθες για να πάρουν ένα ρεπό οι χειριστές που είναι 40 ημέρες παντού σε όλη της Θεσσαλία και από σήμερα συνεχίζουν κανονικά», ανέφερε εξάλλου μιλώντας στη “Θεσσαλία τηλεόραση ο κ. Αγοραστός .

Υπενθυμίζουμε ότι χθε ανάλογη καταγγελία είχε κάνει μιλώντας στο “Μαγκαζίνο της Θεσσαλίας” ο πρωτος σε ψήφους περιφεριακός σύμβουλος με το Δημήτρη Κουρέτα Κώστας Τέλιος, ο οποίος ανέφερε πως επισκε΄φθηκαν τι πλημμυροπαθείς κοπινόπτητες του δήμου παλαμ΄-α και τους είπαν οι κάτοικοι ότι υπήρξε προφορική εντολή από την Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών να σταματήσουν οι εργασίε ενίσχυσης των αναχωμάτων σε Βλοχό και Μεταμόρφωση.

Δείτε το σχετικό βίντεο από το 10.10 και μετά: