«Κύτταρο» διαλόγου

Ένα ζωντανό «κύτταρο» διαλόγου και ανταλλαγής απόψεων πάνω στα καυτά αγροτικά προβλήματα -και όχι μόνο- αποτελεί για ακόμη μια φορά το μπλόκο των αγροτών στον Ε65.

Οι απόψεις ποικίλουν, αφού άνθρωποι διαφορετικών πεποιθήσεων, συντάσσονται μέσα από τους Συλλόγους τους στον οργανωμένο αγροτικό αγώνα και οι συζητήσεις «δίνουν και παίρνουν» στο μπλόκο.

Στο επίκεντρο βεβαίως βρίσκονται τα αγροτικά ζητήματα και κυρίως εκείνο της τιμής του βάμβακος, αφού η τιμή με την οποία κλείνει φέτος η χρονιά είναι χαμηλότερη από την περυσινή, με τη διαφορά όμως ότι οι αγρότες έβαλαν πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη για την κάλυψη των καλλιεργητικών εξόδων.

Εκτός από τον αγροτικό κόσμο, στο μπλόκο το «παρών» δίνουν καθημερινά και Καρδιτσιώτες άλλων κοινωνικών ομάδων που εκφράζουν τη στήριξή τους και ενημερώνονται για τα προβλήματα.

Άλλωστε σε έναν επαρχιακό Νομό όπως ο δικός μας, όλες οι κοινωνικές ομάδες συνδέονται μεταξύ τους και έχουν σχέσης αλληλεξάρτησης. Ειδικά με τη νέα ΚΑΠ ο Νομός Καρδίτσας αναμένεται να έχει τεράστιες απώλειες κάτι που σημαίνει ότι οι επιπτώσεις θα επεκταθούν στο σύνολο της οικονομίας…
Κ.Π.