Λαμπερή η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Καρδίτσα (φωτο & βίντεο)

Σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς άρχισε να κινείται και επίσημα η Καρδίτσα, με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου σήμερα (8/12) στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος, στην κατάμεστη από κόσμο και εορταστικά φωτισμένη κεντρική πλατεία της πόλης, άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, το οποίο είναι φυσικό έλατο στολισμένο με χιλιάδες λαμπιόνια.

Η εκδήλωση φωταγώγησης άρχισε στις 7.30 το απόγευμα, μαγνητίζοντας το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων. Στο πλαίσιο φωταγώγησης του δέντρου, πραγματοποιήθηκε εορταστική εκδήλωση που περιελάμβανε εορταστικά τραγούδια και χορευτικό δρώμενο.
Το εορταστικό κλίμα και η Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα που συνοδεύτηκαν από βεγγαλικά έφεραν χαμόγελα στα πρόσωπα μικρών και μεγάλων δημοτών.

O Δήμαρχος κ. Βασίλης Τσιάκος στη χθεσινή του ομιλία επισήμανε την ανάγκη στήριξης της τοπικής αγοράς. «Σηματοδοτούμε την αισιοδοξία, την ελπίδα ότι η μπορεί η ζωή μας να γίνει καλύτερη, οι περιοχές μας πιο όμορφες όταν έχουμε αλληλεγγύη και ομόνοια» είπε.