Λαμπερή και εντυπωσιακή η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Καρδίτσα (φωτό & βίντεο)

Στους ρυθμούς των Χριστουγέννων κινείται και επίσημα η Καρδίτσα, με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου σήμερα το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος, στην κατάμεστη από κόσμο και εορταστικά φωτισμένη κεντρική πλατεία της πόλης, άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους 12 μέτρων το οποίο είναι φυσικό έλατο στολισμένο με χιλιάδες λαμπιόνια.

Η εκδήλωση φωταγώγησης άρχισε στις 7 το απόγευμα, μαγνητίζοντας το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων δημοτών. Περιλάμβανε εορταστικά τραγούδια, Xριστουγεννιάτικο θεατρικό δρώμενο από το θέατρο «Όψεις» και εντυπωσιακά πυροτεχνήματα, μετά τη ρίψη των οποίων ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Οι εορταστικές δράσεις στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στην πλατεία Πλαστήρα και στο στο χώρο του Παυσιλύπου, όπου άνοιξε και επίσημα τις πύλες του το «Μαγεμένο Δάσος» με φετινό θέμα τον ήρωα «Πίτερ Παν». Το εορταστικό κλίμα και η Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα έφεραν χαμόγελα στα πρόσωπα μικρών και μεγάλων.
O Δήμαρχος κ. Βασίλης Τσιάκος στην ομιλία του σημείωσε ότι η Δημοτική Αρχή μαζί με τους τοπικούς φορείς (Ι. Μητρόπολη, Αντιπεριφέρεια, Επιμελητήριο και Εμπορικό Σύλλογο), στέλνουν μήνυμα πως «όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε την Καρδίτσα μια πόλη που αξίζει να ζεις». Η παρουσία των δημοτών, συνέχισε, «δίνει τη δύναμη για να συνεχίσουμε τις προσπάθειες με πιο έντονο ρυθμό και να γίνει η Καρδίτσα πιο όμορφη και δυνατή, αποπνέοντας την ελπίδα ότι μπορούμε να μείνουμε εδώ και να μεγαλουργήσουμε εδώ».
Επισήμανε την ανάγκη στήριξης της τοπικής αγοράς, ενώ κλείνοντας ευχήθηκε σε όλους, δημότες και επισκέπτες καλή εορταστική περίοδο.

Αναλυτικότερα στην έντυπη έκδοση του Νέου Αγώνα