Αλλα 71 κιλά χασίς που ήταν θαμμένα στο έδαφος μέσα σε 4 βαρέλια “ξέθαψαν” χθες Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ερευνώντας σε αγροτική περιοχή στην Κυπάρισσο του Δήμου Κιλελέρ, εκεί όπου μέσα σε πουρνάρια ένας 27χρονος Λαρισαίος έκρυβε 35,8 κιλά χασίς.

Μετά και τη χθεσινή έρευνα των αστυνομικών στην ίδια περιοχή, κατασχέθηκαν συνολικά 107 κιλά χασίς σε μια από τις μεγαλύτερες “καβάτζες” ΄που εντοπίζονται σε χωριό της Λάρισας.

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σε εξέλιξη για να διαπιστωθεί η σχέση των δύο μεγάλων ποσοτήτων που κατασχέθηκαν έξω από την Κυπάρισσο, πίσω από τον όμορο με την κοινότητα, λόφο με πουρνάρια.

Υπενθυμίζεται ότι ο 27χρονος Λαρισαίος συνελήφθη για παραβίαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέως και Γ- Ανακρίτριας οδηγήθηκε στη φυλακή.

Λάρισα: -quot;Ξέθαψαν-quot; 4 βαρέλια με 71 κιλά χασίς

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Σε συνέχεια του από 25-01-2023 Δελτίου Τύπου, ανακοινώνεται ότι, κατόπιν συνεχιζόμενης έρευνας που διεξήχθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, χθες (01-02-2023) το πρωί σε αγροτική – θαμνώδη περιοχή του Δήμου Κιλελέρ Λάρισας, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκαν εντός πλαστικών βαρελιών, θαμμένων στο έδαφος και κατασχέθηκαν:
•    πενήντα (50) νάιλον συσκευασίες με αποξηραμένη κάνναβη, συνολικού βάρους -51.742- γραμμαρίων, καθώς και
•    ποσότητα αποξηραμένης κάνναβης, βάρους -20- κιλών.

Οι ποσότητες κάνναβης που βρέθηκαν συνολικά στον χώρο και κατασχέθηκαν είχαν τοποθετηθεί με σκοπό την περαιτέρω διακίνησής τους, ενώ δράστες στις εν λόγω υποθέσεις τυγχάνουν ο τότε συλληφθείς, ένας ακόμη ημεδαπός άνδρας και άγνωστοι συνεργοί τους.

Το συγκεντρωθέν προανακριτικό υλικό θα υποβληθεί από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Λάρισα: -quot;Ξέθαψαν-quot; 4 βαρέλια με 71 κιλά χασίς