Λύνονται τα προβλήματα στην ΑΣΑ BC, ομιλία του Γιώργου Μπέζα στην προπόνηση!

Όπως γράψαμε σε χθεσινό ρεπορτάζ, η διοίκηση της ΠΑΕ Αναγέννησης και ο πρόεδρός της Δημήτρης Παπαδημητρίου (που ταυτόχρονα είναι και πρόεδρος του Ερασιτέχνη) στέκεται δίπλα στο τμήμα μπάσκετ μετά τα προβλήματα οικονομικής αλλά και οργανωτικής φύσεως που προέκυψαν.

Σήμερα μάλιστα στην προπόνηση των “κιτρινόμαυρων” και μέσα σ’ ένα κλίμα συσπείρωσης βρέθηκε ο Γενικός Αρχηγός της ΠΑΕ  Γιώργος Μπέζας (ο πρόεδρος είναι από χθες στην Αθήνα για το αυριανό συμβούλιο στη super league 2) όπου μίλησε σε προπονητές και παίκτες.

Στιγμιότυπα από την σημερινή προπόνηση και την ομιλία στο τμήμα του Γενικού Διευθυντή της ΠΑΕ Αναγέννησης Γιώργου Μπέζα.

Στο σχετικό δελτιό τύπου που εξέδωσε το τμήμα μπάσκετ αναφέρονται τα εξής:
Συνεχίζονται οι προπονήσεις καθώς όπως έχουμε αναφέρει οτι οι κόποι μας τώρα θα ανταμειφθούν αν εμφανιστούμε σοβαροί στα επόμενα τρια παιχνίδια που κρίνουν το στόχο μας.

«Στη σημερινή προπόνηση στους παίκτες μας μίλησε ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904 κ. Μπέζας.

“Ο πρόεδρος κ. Παπαδημητρίου που είναι εκτός από μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ και πρόεδρος της Ερασιτεχνικής θα είναι δίπλα σας και μαζί θα λύνουμε όλα τα θέματα που μπορεί να προκύπτουν. Μέσα σε λίγες ημέρες το ξέρετε όλοι σας λύσαμε αρκετά από αυτά που είχατε. Αλλά όπως σας είπα, θα είμαστε δίπλα σας σε όλα. Πάμε να βγάλουμε την χρόνια όπως αρμόζει στο όνομα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ μας, γιατί θελουμε να σχεδιάσουμε την επόμενη χρονιά από πολύ νωρίς”.

Επόμενο παιχνίδι εκτός έδρας με Ολυμπιακό Βόλου το Σάββατο.