Ο 38χρονος από τον Γέρακα στο παρελθόν είχε δεχθεί παλι επίθεση με Καλάσνικοφ σε άλλο πρατήριο υγρών καυσίμων ιδιοκτησίας του, όμως τότε οι αστυνομικοί θεώρησαν ότι επρόκειτο για προειδοποιητική επίθεση και πως οι δράστες δεν ήθελαν να τον τραυματίσουν

Μαφιόζικη εκτέλεση σημειώθηκε πριν από λίγο στον Γέρακα. Όπως μετέδωσε η Μίνα Καραμήτρου στο OPEN, τέσσερα άτομα που επέβαιναν σε βαν, εκτέλεσαν 40χρονο ιδιοκτήτη βενζινάδικου με καλάσνικοφ και μετά εξαφανίστηκαν.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία τέσσερα άτομα που επέβαιναν σε βαν σταμάτησαν στην είσοδο του πρατηρίου υγρών καυσίμων του 40χρονου θύματος. Στη συνέχεια τρία άτομα εξ αυτών, το ένα κρατώντας ένα καλάσνικοφ, αποβιβάστηκαν και εκτέλεσαν τον 40χρονο.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το θύμα δέχεται δολοφονική επίθεση καθώς κατά το παρελθόν είχε βρεθεί στο στόχαστρο κακοποιών αλλά τότε είχε επιβιώσει παρότι είχε τραυματιστεί σοβαρά.

Σημειώνεται πως πριν από λίγη ώρα στην ευρύτερη περιοχή της Παλλήνης εντοπίστηκε καμένο ένα όχημα τύπου βαν και εξετάζεται αν είναι το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες.

Μαφιόζικη εκτέλεση στον Γέρακα - Γάζωσαν με Καλάσνικοφ ιδιοκτήτη βενζινάδικου

Η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη και οι αρχές αναζητούν βιντεοληπτικό υλικό στην περιοχή.

Σύμφωνα με το irafina, έπεσαν περίπου 20 σφαίρες στο σημείο και μάλιστα οι ταμπέλες και η τζαμαρία από το γειτονικό κατάστημα γέμισαν με τρύπες! Εκείνη την ώρα δεν υπήρχε κάποιο άλλο άτομο στο σημείο.

Οι δράστες φαίνεται ότι παρακολουθούσαν το θύμα του και μόλις έφτασε στο βενζινάδικο μπήκαν και αυτοί μέσα σαν πελάτες που ήθελαν να βάλουν καύσιμα. Στην συνέχεια εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση, μέχρι που βρέθηκε φλεγόμενο το όχημα που χρησιμοποίησαν στην περιοχή του Ασπροπύργου.

Ο 38χρονος στο παρελθόν είχε δεχθεί παλι επίθεση με Καλάσνικοφ σε άλλο πρατήριο υγρών καυσίμων ιδιοκτησίας του, όμως τότε οι αστυνομικοί θεώρησαν ότι επρόκειτο για προειδοποιητική επίθεση και πως οι δράστες δεν ήθελαν να τον τραυματίσουν. Σύμφωνα με πληροφοριακά δελτία της Ασφάλειας ο 38χρονος στο παρελθόν συνεργαζόταν με τον Μανώλη Καραγιάννη, γνωστό στον κόσμο της νύχτας με το ψευδώνυμο «σαμπρέλα», ο οποίος επίσης δολοφονήθηκε τον Ιούνιο του 2018 στο Παλαιό Φάληρο και θεωρούταν αφενός αρχηγός σπείρας εκβιαστών, αφετέρου διακινητής λαθραίων καυσίμων.

Σύμφωνα με άλλες πηγές ο 38χρονος που εκτελέστηκε εν ψυχρώ σήμερα στον Γέρακα είχε σχέσεις και με τον Γιάννη Σκαφτούρο, που δολοφονήθηκε την Δευτέρα του Πάσχα και οποίος επίσης φερόταν ως διακινητής λαθραίων και νοθευμένων καυσίμων.