Με επιτυχία το «Απογευματινό Αγάπης» από τις «Φίλες της Αγάπης»

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΙΕΡΙΟΝ

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα το καθιερωμένο απογευματινό αγάπης που διοργάνωσαν οι “Φίλες της Αγάπης”.

Όπως κάθε χρόνο λίγο πριν τα Χριστούγεννα, το δραστήριο φιλανθρωπικό σωματείο της πόλης μας, διοργάνωσε αυτή την εκδήλωση με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση αδύναμων νοικοκυριών εν όψει των εορτών.

Δεκάδες κυρίες με οδηγό την αγάπη και τη διάθεση για προσφορά, ανταποκρίθηκαν και αυτή τη φορά στο κάλεσμα και κατέκλυσαν την αίθουσα του ξενοδοχείου “Αφροδίτη”.

Άλλωστε το “απογευματινό της Αγάπης” είναι πάντα και μια καλή ευκαιρία για τα μέλη του σωματείου να συναντηθούν, να συζητήσουν και να ανταλλάξουν ευχές.

Εξάλλου στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο παθολόγος- διαβητολόγος κ. Κ. Κουτσιανάς πραγματοποίησε ενδιαφέρουσα ομιλία με θέμα “Ζαχαρώδης Διαβήτης”.

Κοντά στις “Φίλες της Αγάπης” βρέθηκε για μια ακόμα φορά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ. Τιμόθεος ο οποίος απηύθυνε πατρικές ευχές αφού πρώτα συνεχάρη το σωματείο και τα μέλη του για την προσπάθεια που καταβάλουν άοκνα προκειμένου να βοηθήσουν συμπολίτες που έχουν ανάγκη.