Με καταγωγή από το Ν. Καρδίτσας ο 37χρονος που δολοφόνησε την 63χρονη στη Χαλκίδα

Σοκ έχει προκαλέσει  η εξιχνίαση της δολοφονίας της 63χρονης γυναίκας στη Χαλκιδα το βράδυ της 10ης Μαΐου με έναν 37χρονο φίλο της κόρης της να ομολογεί ότι ήταν αυτός που τη χτύπησε πέντε φορές με μαχαίρι στην περιοχή του λαιμού. Μάλιστα ο 37χρονος έλκει την καταγωγή του από το Νομό Καρδίτσας και συγκεκριμένα από χωριό του Δήμου Λ. Πλαστήρα.

Όπως αποκάλυψε μια ημέρα πριν το έγκλημα είχε συναντηθεί με την κόρη του θύματος «η οποία είχε πει ότι η μητέρα της θα ήταν μόνη την επόμενη, αφού θα έλειπε η γυναίκα που την φρόντιζε.

«Θεωρούσα ότι θα ήταν κατάκοιτη» συμπλήρωσε ο δράστης, ο οποίος φέρεται να περιέγραψε ότι πανικοβλήθηκε όταν την είδε όρθια μπροστά του μόλις άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της και επειδή αυτή φώναζε «βοήθεια», πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και τη μαχαίρωσε. «Ήθελα να βρω λεφτά για να παίξω. Είμαι εθισμένος στον τζόγο» είπε στους αστυνομικούς.

Η κόρη του θύματος, κατά τραγική ειρωνεία, όταν έγινε γνωστό το έγκλημα, κάλεσε τον σύντροφό της και τον δράστη, χωρίς να γνωρίζει ότι ο δεύτερος ήταν ο δολοφόνος.