Για μαφιόζικη εκτέλεση στα πρότυπα σκληρών εκτελεστών συμβολαίων θανάτου έδρασε σύμφωνα με τις αρχές ο δράστης της ανθρωποκτονίας του 32χροινου Αλβανού χθες βραδύ στο Βύρωνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες τον πυροβόλησε στο κεφάλι με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα και άλλες δύο φορές στον κορμό του σώματος, και όλα αυτά την ώρα που το θύμα ήταν μέσα στο αυτοκίνητο και δεν πρόλαβε καν να αντιδράσει.

Οι αξιωματικοί του ανθρωποκτονιών από τις μαρτυρίες που έχουν συλλέξει διαπιστώνουν ότι ο εκτελεστής παρακολουθούσε το θύμα του με μία μηχανή προσπαθώντας να βρει την κατάλληλη στιγμή για να ανοίξει πυρ.

Και το έκανε στο Βύρωνα τη στιγμή που είχαν σταματήσει για λίγο για να πάρουν μαζί με τη γυναίκα του το παιδί τους που βρισκόταν σε μία παιδική χαρά.

Μπροστά στα έκπληκτα μάτια κατοίκων και διερχόμενων ο επαγγελματίας εκτελεστής πλησίασε το αυτοκίνητο του θύματος και με ένα εννιάρι πιστόλι άνοιξε πυρ.

Αμέσως μετά κατάφερε να εξαφανιστεί χωρίς να γίνει αντιληπτός από κανέναν με τους αστυνομικούς τώρα να προσπαθούν να συγκεντρώσουν υλικό από κάμερες ασφαλείας μήπως και καταφέρουν να εντοπίσουν τη διαδρομή της μηχανής ίσως και περισσότερα χαρακτηριστικά του δράστη.

Οι πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι διέμενε μόνιμα στην Αλβανία και είχε έρθει στην Ελλάδα για να δει τη γυναίκα και το παιδί.

Μέχρι στιγμής οι αρχές έχουν στη διάθεσή τους ένα όνομα του θύματος που τους έδωσε η γυναίκα και προσπαθούν με επίσημο τρόπο να διασταυρώσουν την ταυτότητα του θύματος.

Πάντως όταν έγινε γνωστό στην Αλβανία για το ποια είναι στα στοιχεία του νεκρού αλβανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι πρόκειται για ένα άτομο που έχει απασχολήσει κατ επανάληψη της αλβανικές αρχές και ότι το Νοέμβριο του 2021 είχε εισβάλει μαζί και με άλλα άτομα σε ένα μπαρ ψάχνοντας να βρουν το στόχο που ήθελαν να βγάλουν από τη μέση, ενώ για τις αρχές της Αλβανίας θεωρείται ύποπτος γιατί πριν από δύο χρόνια είχε ανοίξει πυρ με πολεμικό τυφέκιο σε ένα αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο βρισκόταν ένας νεαρός ο οποίος και δολοφονήθηκε.

Πολύ σημαντική θεωρείται η μαρτυρία της γυναίκας η οποία όμως δεν μπορεί ακόμη να δώσει κατάθεση γιατί είναι σε ισχυρό σοκ.

Την ίδια ώρα αναλύουν τις κλήσεις και τις επαφές που είχε τόσο στο δικό του κινητό όσο και στης 38χρονης γυναίκας.

Πηγή:cnn.gr