Διανύουμε τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού και παρότι δεν πέρασε πολύς καιρός από τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου, η ανυπομονησία του φίλαθλου κόσμου για να δει τη νέα Αναγέννηση, μεγαλώνει…

Ετσι συμβαίνει συνήθως όταν στη χρονιά που προηγήθηκε η ομάδα που προσεγγίζουμε έχει πάει καλά, έχει προσφέρει συγκινήσεις και βεβαίως υποσχέσεις για τη συνέχεια.
Οι φίλαθλοι της Αναγέννησης έζησαν μια πολύ έντονη σεζόν σε συνέχεια μάλιστα της προηγούμενης όπου πραγματοποιήθηκε η θριαμβευτική άνοδος και η επιστροφή στο προσκήνιο και στη super league 2.

Ο πήχης ανέβηκε θεαματικά, η ομάδα πρωταγωνίστησε πετυχαίνοντας σπουδαίες νίκες και μια ιστορική πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος δικαιώνοντας απόλυτα τον σχεδιασμό που έγινε και τις δηλώσεις των διοικούντων για μια πορεία που δεν θα έχει σχέση με το ρόλο του κομπάρσου.

Ο στόχος μπήκε ευθέως και ήταν η άνοδος, αλλά σε μια διοργάνωση πέρα για πέρα προβληματική, που δεν έδινε άνοδο ούτε στον πρωταθλητή του ομίλου!
Η Βέροια που κατέκτησε την πρώτη θέση, περιμένει μέσα στο καλοκαίρι πότε θα ολοκληρωθούν οι δικαστικές διαμάχες για να μάθει την ημερομηνία διεξαγωγής του μπαράζ με τον προτελευταίο της super league (Λαμία)!

Σε κάθε περίπτωση θα ήταν εξωπραγματικό να υποστηρίξει κανείς πως η πορεία της Αναγέννησης υπήρξε μέτρια ή κακή. Πάνω σ’ αυτή μπορεί μάλιστα η διοίκηση να “χτίσει” την επόμενη μέρα με ακόμη καλύτερες προϋποθέσεις, ώστε να προκύψουν νέες προσδοκίες και η ομάδα να δώσει νεες συγκινήσεις.

Πλεόν υπάρχει η εμπειρία από όσα έγιναν φέτος, γνώση για την κατάσταση που επικρατεί στο προσκήνιο αλλά και στο παρασκήνιο της κατηγορίας και βεβαίως διάθεση να συνεχιστεί αυτό που άρχισε πριν δύο χρόνια όταν από το τοπικό και την απόλυτη απαξίωση είχαμε μια εντυπωσιακή επιστροφή.

Το σημαντικότερο όλων είναι να συνεχίσει η διοίκηση του Δημήτρη Παπαδημητρίου με την ίδια διάθεση που επέδειξε από την ώρα ανάληψης των ηνίων του ιστορικού συλλόγου.
Από κει αρχίζουν και τελειώνουν όλα. Κι απ ο,τι διαπιστώνουμε υπάρχει αποφασιστικότητα και ήδη η Αναγέννηση έχει αρχίσει να “χτίζεται” υποσχόμενη πολλές συγκινήσεις και τη νέα χρονιά.

Οι δυσκολίες σ’ αυτό το “τρελό” περιβάλλον που υπάρχει (όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά παντού) δεν είναι λίγες και φυσικά τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρηθεί αυτονότητο. Το γεγονός ότι η Αναγέννηση επανήλθε σ’ αυτό το επίπεδο και βρίσκεται σε πρωταγωνιστική τροχιά είναι πάρα πολύ σημαντικό…