Με την Καρδίτσα δίπλα της στον «τελικό» η Αναγέννηση!

Όσο κυλούν οι αγωνιστικές του “έξτρα μίνι πρωταθλήματος” των play out, τόσο θα πλησιάζουμε στο “διαταύτα” για το αν η Αναγέννηση θα είναι και τη νέα αγωνιστική σεζόν στη δεύτερη εθνική επαγγελματική κατηγορία…

Όσο λιγοστεύουν οι αγωνιστικές, τόσο τα περιθώρια λάθους και “στραβοπατήματος” στενεύουν, και η αγωνία θα κορυφώνεται… Μεθαύριο το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας η Αναγέννηση δίνει έναν από τους πέντε “τελικούς” επιβίωσης που απομένουν.

Υποδέχεται την Κοζάνη η οποία βρίσκεται μόλις έναν πόντο πιο κάτω στη βαθμολογική κατ΄άταξη και η νίκη φαντάζει (και είναι) αυτοσκοπός αφού σε κάθε άλλο αποτέλεσμα τα πράγματα θα γίνουν πολύ “ζόρικα”.

Οι “κιτρινόμαυροι” καλούνται στο εν λόγω παιχνίδι να βρουν τον τρόπο να σκοράρουν, αλλά και να φθάσουν στη νίκη που θα τους δώσει “αέρα” για τη συνέχεια. Είναι αποφασισμένοι να το κάνουν, δεν έχουν άλλη επιλογή από το να μπουν στον αγωνιστικό χώρο και να διεκδικήσουν με όλες τους τις δυνάμεις το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Δίπλα τους θα είναι ο κόσμος που αναμένεται να δώσει βροντερό παρών. Θα είναι δίπλα τους θα έλεγε κανείς όλη η Καρδίτσα και όπου στον κόσμο υπάρχουν Καρδιτσιώτες και θεωρούν ότι η υπόθεση παραμονής της ομάδας στο προσκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου συνιστά κάτι πολύ σημαντικό για την εσωστρέφεια της περιοχής!

Πέραν της αγάπης που νιώθει ο Καρδιτσιώτης για τη μεγαλύτερη και διαχρονικότερη αθλητική του εκπρόσωπο, είναι και θέμα πέραν των αθλητικών διαστάσεων η παραμονή της Αναγέννησης στη δεύτερη εθνική, εκεί που με τόσο κόπο και πολύ χρήμα συμπολιτών επέστρεψε πριν τρια χρόνια.

Αυτή την Κυριακή, λοιπόν, θα πάρουμε θέση από νωρίς στο μεγάλο αθλητικό στέκι της πόλης μας για έναν αγώνα ορόσημο της ομάδας μας.

Η συμπαράσταση πρέπει να θεωρείται δεδομένη για τους ποδοσφαιριστές που από την πλευρά τους, είναι στο χέρι τους να δώσουν χαρά σε όλους όσοι τους στηρίζουν αλλά και στους εαυτούς τους…

Θ.Κ.