Με το βλέμμα στο μέλλον...

Η basket league θα ολοκληρωθεί με την ανάδειξη του πρωταθλητή από την διαδικασία των play off, ενώ έχουμε και τη σπουδαία εκκρεμότητα της συμμετοχής των δύο Ελληνικών ομάδων (Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός) στο final Four

Για τον ΑΣΚ, πάντως, η χρονιά ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο πριν λίγο καιρό καθώς στην διαδικασία των play out που ακολούθησε της κανονικής περιόδου στο πρωτάθλημα, διασφάλισε με χαρακτηριστική άνεση την παραμονή του και έφθασε στον μεγάλο στόχο που έθεσε εξ αρχής.

Ένας στόχος που μόνο εύκολος δεν ήταν ιδιαίτερα μετά τα όσα τραγικά συνέβησαν στην περιοχή μας τον περασμένο Σεπτέμβριο με τις καταστροφικές πλημμύρες.
Οι “κυανόλευκοι” τα κατάφεραν πολύ καλύτερα μάλιστα από πέρσι σημειώνοντας τεράστιες και ιστορικές νίκες επί μεγάλων αντιπάλων και αφήνοντας για τα καλά το στίγμα τους στην κατηγορία!

Μαζί φυσικά και ο κόσμος της Καρδίτσας που έδωσε μοναδικές εικόνες και φέτος με την προσέλευσή του στο “Γιάννης Μπουρούσης” και έγινε σημείο αναφοράς στο πανελλήνιο.

ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Πλέον οι άνθρωποι του ΑΣΚ που έτρεξαν όλη αυτή τη μεγαλειώδη προσπάθεια, τόσο εντός όσο και εκτός των γραμμών του γηπέδου, απολαμβάνουν το διάστημα της ξεκούρασης που απαιτείται μετά από έναν τόσο επίπονο αγώνα.

Έχουν κάθε δικαίωμα να αποφορτιστούν, αλλά και να κοιτάξουν στο μέλλον πλέον με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, διάθεση και εμπειρία από την παρουσία της ομάδας στο κορυφαίο επίπεδο τα δύο τελευταία χρόνια.

Συντρέχουν όλες οι προϋποθέσεις ώστε ο σχεδιασμός που θ’ ακολουθήσει για τη νέα αγωνιστική περίοδο να είναι αυτός που πρέπει ώστε ο ΑΣΚ να παραμείνει σε μία σταθερή τροχιά στους κορυφαίους του Ελληνικού μπάσκετ και γιατί όχι να κοιτάξει ακόμη ψηλότερα.

Σκαλί – σκαλί, άλλωστε “χτίστηκε” όλο αυτό το απίθανο εγχείρημα τα τελευταία 10 χρόνια και οδήγησε τον σύλλογο από τα τοπικά της ΕΣΚΑΘ στην ελίτ του δημοφιλούς αθλήματος στη χώρα μας…

Με την ίδια φιλοσοφία θα συνεχιστεί η προσπάθεια και σύντομα πιστεύουμε θα έχουμε και τις πρώτες ενδείξεις για τις σκέψεις που υπάρχουν για τη νέα σεζόν.

Δεν αποκλείεται να έχουμε και μια συνολική συνέντευξη τύπου – αποτίμηση από τους διοικούντες.