Οι δύο πρώτες μεταγραφικές κινήσεις του ΑΣ Καρδίτσας για την ιστορική συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της basket league είναι γεγονός…

Οι “κυανόλευκοι” τις προηγούμενες ημέρες ανακοίνωσαν και επίσημα την συνεργασία τους με τον Αμερικανό Αλεξ Χάντερ και τον Γιάννη Αγραβάνη.

Δύο σημαντικές προσθήκες που άνοιξαν τον κύκλο των μεταγραφών που θα κάνει η ομάδα της Καρδίτσας για να θωρακίσει το αγωνιστικό της τμήμα μπροστά στην μεγάλη πρόκληση που την περιμένει.

Οπως γράψαμε και τις προηγούμενες ημέρες η φιλοσοφία στον τρόπο λειτουργίας αλλά και διάρθρωσης του ρόστερ, δεν αλλάζει και ακολουθείται η πετυχημένη συνταγή. Μεθοδικότητα, ουσιαστικές κινήσεις κι όχι εντυπωσιασμοί και φυσικά διερεύνηση των καλύτερων δυνατών επιλογών.

Ο Γιάννης Μπουρούσης που είναι πλέον στα ηνία της ΚΑΕ σε συνεργασία με τον Χρήστο Δεληγιάννη και φυσικά τον νέο προπονητή Βαγγέλη Αγγέλου χειρίζονται τα μεταγραφικά και αναμένουμε άπαντες με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τη συνέχεια.

Ο ΑΣΚ θα ενισχυθεί όπως πρέπει και τον καιρό που πρέπει σε όλα τα επίπεδα κι αυτό είναι το μόνο βέβαιο. Απο κει και πέρα μένει οι όποιες επιλογές γίνουν να παρουσιάσουν αυτό που μπορούν στο παρκέ.

Θ’ ακολουθήσει μια δυνατή προετοιμασία προσαρμοσμένη φυσικά στις απαιτήσεις του επιπέδου στο οποίο θα πορευτεί φέτος ο σύλλογος και υπάρχει η αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά…

ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟ ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΚΑΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ
Πέρα από τα μεταγραφικά που αυτή την περίοδο είναι στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος για τους διοικούντες, θα ξεκινήσει στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και το χορηγικό πρόγραμμα αλλά και τα εισιτήρια διαρκείας.

Ενας τομέας που είναι άκρως σημαντικός καθώς απο εκεί θ’ αντλήσει η ομάδα τη δυναμική της. Οχι μόνο στα οικονομικά αλλά κυρίως στο κίνητρο των ανθρώπων που την “τρέχουν” να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο την καταπληκτική αυτή προσπάθεια που είναι σε εξέλιξη.

Να μην ξεχνάμε πως μιλάμε για παρουσία μιας Καρδιτσιώτικης ομάδας στο κορυφαίο επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ.

Από μόνο του αυτό το στοιχείο προκαλεί τεράστιο ενδιαφέρον στον κόσμο της περιοχής που είναι κάτι περισσότερο από βέβαιο ότι θα στηρίξει με την δυναμική και μαζική παρουσία του την ομάδα και με το παραπάνω.

Εν αναμονή, λοιπόν, των επόμενων κινήσεων…

Δείτε πιο κάτω βίντεο με στιγμές από τα δύο νέα αποκτήματα του ΑΣ Καρδίτσας. Του Αλεξ Χάντερ και του Γιάννη Αγραβάνη.