Μια αξέχαστη μέρα καλλωπισμού για τους νέους του Θεοδωρίδειου Κέντρου “Ορίζοντες” (φωτό+βίντεο)

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΥΡΕΩΝ, ΚΟΜΜΩΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΩΤΡΙΩΝ

Κάθισαν αναπαυτικά στους λουτήρες, λούστηκαν και αφέθηκαν στα…μαγικά χέρια των έμπειρων κομμωτών του Συλλόγου Κουρέων, Κομμωτών και Κομμωτριών Ν. Καρδίτσας.

Ο λόγος για τους νέους του Κέντρου “Ορίζοντες” οι οποίοι απόλαυσαν χθες μια αξέχαστη μέρα-εμπειρία καλλωπισμού, προσφορά των κομμωτών της περιοχής μας.

Από νωρίς το πρωί οι νέοι του κέντρου συνοδευόμενοι από τους υπέυθυνούς του, μετά από πρόσκληση του Συλλόγου Κουρέων, Κομμωτών και Κομμωτριών, βρέθηκαν σε κεντρικό κομμωτήριο της πόλης όπου τους περίμεναν οι κομμωτές Ηλίας Γκιούρης, Σοφία Τσαβαλιά, Γρηγόρης Τσιλοβίτης, Ελίνα Ντασκαγιάννη, Βαλάντης Καραίσκος, Ελένη Τζαβέλλα, Στέλλα Πούλιου και Αίγλη Κοντοκώστα οι οποίοι τους κούρεψαν και τους χτένισαν χαρίζοντάς τους μια μοναδική περιποίηση.

Η αντίδραση των νέων του κέντρου ήταν κάτι παραπάνω από συγκινητική και η χαρά τους όταν αντίκρυζαν στον καθρέφτη τα περιποιημένα μαλλιά τους ήταν η μεγαλύτερη ανταμοιβή για τους κομμωτές που συμμετείχαν στη δράση.

Οπως τόνισε στο “ΝΑ” ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ηλίας Γκιούρης ο οποίος είναι και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του κέντρου “Ορίζοντες”, η διάθεση για συμμετοχή σε αυτή τη δράση είανι μεγάλη για αυτό και όπως όλα δείχνουν θα καθιερωθεί να γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα με διαφορετικούς κάθε φορά κομμωτές. “ Η ανταπόκριση των παιδιών, η χαρά και ο ενθουσιασμός τους μας συγκίνησαν” τόνισε ο κ. Γκιούρης σημειώνοντας ότι ο σύλλογος προσπαθεί μέσα από διάφορες δράσεις να βρίσκεται κοντά στην κοινωνία και ειδικά σε όσους έχουν ανάγκη. ¨Στόχος μας είναι να καθιερωθεί αυτή η δράση και να επαναλαμβάνεται κάθε μήνα” κατέληξε ο κ. Γκιούρης.

Τ.Σ.