Νέα σπουδαία μεταγραφή για την ομάδα βόλει του ΣΠΑΚ!

Σε μία ακόμη σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε η Γυναικεία ομάδα βόλει του ΣΠΑΚ η οποία οργανώνει δυναμικά και από νωρίς το ρόστερ της για διεκδικήσει τη νέα σεζόν άνοδο στην Α2 Γυναικών!

Πρόκειται για την 29χρονη Κεντρικό Ελεάννα Καραβάνα η οποία έχει σημαντική θητεία σε πάρα πολλές ομάδες και σε υψηλό μάλιστα επίπεδο Α1 και Α2 Γυναικών, με Πανελλήνιο, Απόλλωνα και Ιωνικό. Με την προσθήκη της ο ΣΠΑΚ αποκτά περισσότερη ποιότητα και εμπειρία στο ρόστερ του.

Η σχετική ανακοίνωση: ‘’Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε στον ΣΠΑΚ την Ελεάνα Καραβάνα, μια κορυφαία αθλήτρια που έχει αγωνιστεί στην Α1 με την ομάδα του Πανελληνίου και στην Α2 με Αγία Παρασκευή & Ιωνικό Νικαίας!Ο ΣΠΑΚ αποκτά περισσότερη ποιότητα, δύναμη και εμπειρία! Μείνετε κοντά στην αγαπημένη σας ομάδα. Τα καλύτερα έρχονται!’’.

Είναι η δεύτερη προσθήκη για το Καρδιτσιώτικο συγκρότημα που πριν από λίγες ημέρες είχε ανακοινώσει την 20χρονη Μαρίνα Κάρμου, Ακραία και πρωταθλήτρια με την Κ20 του ΠΑΟΚ.

Οι κινήσεις δεν σταματούν εδώ μιας και στα σκαριά υπάρχει μία ακόμη περίπτωση αθλήτριας, που αγωνίζονταν τη σεζόν που μας πέρασε σε ομάδα της Α2 Γυναικών και ίσως ανακοινωθεί σύντομα.

Δ.Φ.