‘Ενα πολύ μεγάλο παιχνίδι δίνει σήμερα το απόγευμα στο κλειστό της Καρδίτσας η Γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΣΠΑΚ που υποδέχεται την ΑΕΛ. Το αποτέλεσμα θα κρίνει πολλά για την υπόθεση του τίτλου μιας και πρόκειται για το ντέρμπι της αγωνιστικής και των ομάδων που διεκδικούν το πρωτάθλημα.

Με νίκη η Καρδιτσιώτικη ομάδα θα αγκαλιάσει την πρώτη θέση, καθώς θα θέσει εκτός τίτλου μία από τις δύο επίσης διεκδικήτριες και θα κρατήσει το +4 από τον Ασκληπιό που επίσης ακολουθεί δεύτερος και μαζί με την ΑΕΛ στην κατάταξη .

Ο ΣΠΑΚ γνώρισε την περασμένη αγωνιστική την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα, στα Τρίκαλα από τον Ασκληπιό με 3-2 σετ . Αν και βρέθηκε μπροστά με 0-2 σετ και πολύ κοντά στο να πετύχει μία μεγάλη νίκη , τελικά το ματς στράβωσε στη συνέχεια, συνισταμένη πολλών παραγόντων.

Στο σημερινό παιχνίδι όμως η ομάδα της Καρδίτσας φέρεται αποφασισμένη, με τον κόσμο που πιστεύεται να γεμίσει το κλειστό, να μην αφήσει τη δεύτερη ευκαιρία να πάει χαμένη. Θα επιδιώξει να κερδίσει και να κάνει το σημαντικότερο βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και της εξόδου στα μπαράζ ανόδου για την Α2 Βόλει Γυναικών.

Θυμίζουμε ότι στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, τα κορίτσια του ΣΠΑΚ είχαν καταφέρει να πάρουν μία μεγάλη νίκη με 3-2 σετ.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 7μ.μ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Φοίβος Γιάννουλης- ΓΣ Αλμυρού
ΣΠΑΚ- ΑΕΛ
Ασκληπιός Τρικ.- ΓΣ Τυρνάβου
ΓΣ Νίκαιας -Σπάρτακος
Ολυμπιακός Βόλου- Νίκη Βόλου

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (11η αγων)
ΣΠΑ Καρδίτσας 30
Ασκληπιός 26
ΑΕ Λάρισας 26
Σπάρτακος 21
Ολυμπιακός Βόλου 20
Νίκη Βόλου 13
Φοίβος Γιάννουλης 12
ΓΣ Αλμυρού 9
ΓΣ Νίκαιας 6
ΓΣ Τυρνάβου 2