Με πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον, ακόμη κι από την τελευταία αγωνιστική υποχρέωση, αναμένονται ο απολογισμός της χρονιάς, αλλά και οι κινήσεις της διοίκησης Παπαδημητρίου για την επόμενη μέρα της Αναγέννησης.

Από τον αγώνα της Κυριακής με την Ξάνθη και μετά θ’ ακολουθήσει ένα διάστημα όπου θ’ αναλυθεί λεπτομερώς όλη η παρουσία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα της super league 2 και εν συνεχεία θ’ αρχίσει να σχεδιάζεται η παρουσία της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Κάνοντας έναν πρόχειρο απολογισμό, δεν μπορούμε φυσικά, όπως έχουμε γράψει σε προηγούμενα ρεπορτάζ, να θεωρήσουμε την πορεία της Αναγέννησης αποτυχημένη. Κινήθηκε στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα μεταξύ δεκαοκτώ ομάδων, αμέσως μετά τη θριαμβευτική της επάνοδο από τη Γ’ Εθνική και τα χρόνια της απαξίωσης που προηγήθηκαν και έθεσε υψηλότατους στόχους για πρώτη φορά ύστερα από 30 χρόνια!

Δεν θα πρέπει να λησμονούμε ότι ζήσαμε φέτος μια πραγματικά απαράδεκτη κατάσταση σ’ ενα πρωτάθλημα Β’ Εθνικής ν’ ανεβαίνει και μάλιστα μέσω μπαράζ μία μόλις ομάδα μεταξύ δύο ομίλων!

Αυτό ήταν το κύριο στοιχείο που περιόρισε στο ελάχιστο το ενδιαφέρον στην τελική ευθεία από την στιγμή που η Βέροια κατόρθωσε να απομακρυνθεί στην κορυφή και είδαμε παιχνίδια με μηδαμηνό βαθμολογικό ενδιαφέρον των ομάδων που βρίσκονται από τη μέση του πίνακα και πάνω. Μεταξύ αυτών και η Αναγέννηση που είχε ένα κακό σερί στις τελευταίες αγωνιστικές.

Όλα αυτά θα συνεκτιμηθούν από την διοίκηση και θα παρθούν οι αποφάσεις που αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από τον κόσμο που σε συνδυασμό με το εκρηκτικό ξεκίνημα της ομάδας, έκλεψε την παράσταση φέτος στο πανελλήνιο με την εντυπωσιακή του παρουσία στο γήπεδο!